Cuptorul electric multifuncțional Hansa BOEIS69407 cu 12 moduri de încălzire și un dispozitiv de închidere ușoară Soft Close este echipat cu funcția de abur SoftSteam pentru ridicarea mai bună a aluatului și chiar pentru prepararea vaselor. Curățarea cu abur Aqualytic și sticla ușor de îndepărtat fac ca curățarea cuptorului să fie incredibil de rapidă, în timp ce protecția anti-amprentă înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aspectul bucătăriei dumneavoastră. Tava unică Procook în formă de fagure protejează alimentele de arsură.



Convecție

Funcția de convecție asigură o distribuție îmbunătățită a căldurii și o circulație constantă a aerului în cuptor. Acest lucru va scurta timpul de gătit și va permite, de asemenea, o coacere mai uniformă și o crustă aurie.


Tava de copt ProCook

În orice cuptor Hansa, puteți găsi de la una până la trei tăvi într-o formă unică de fagure. Această formă asigură o circulație constantă a aerului sub alimente și nu îi permite să ardă la fel de repede ca pe o foaie de copt complet plană. Mai mult, aceeași formă creează nervuri de rigidizare care împiedică partea centrală a foii de copt să se lase în timp, ceea ce se poate întâmpla cu omologii plati.


12 moduri cuptor

Moduri: element de încălzire superior și inferior + convecție, grătar, element de încălzire superior + grătar (supergrill), convecție + grătar (turbo grill), dezghețare, element de încălzire inferior, element de încălzire superior, aer cald cu încălzire circulară + element de încălzire inferior (pentru pizza), element de încălzire inelar cu convecție; scuipat + grill, grill + incalzitor superior + scuipat (super grill), incalzitor superior + incalzitor inferior




Gratar electric

Aragazele Hansa sunt echipate cu un grătar electric, care consumă o cantitate mică de energie, dar vă permite totuși să gătiți carne sau pui cu o crustă crocantă și aurie.

Ghidaje telescopice retractabile

Dacă foaia de copt este grea și fierbinte, atunci scoțând-o din cuptor riscați să o scăpați sau să vă ardeți. Cu toate acestea, acest lucru nu se va întâmpla cu șinele telescopice într-un cuptor Hansa. Acestea susțin foaia de copt și tot ce trebuie să faceți este să o scoateți, trăgând-o ușor spre voi. În plus, poți alege singur nivelul la care vrei ghidurile și le depășești cu ușurință.

Ușă cu trei geamuri

Datorită învelișului reflectorizant din interiorul ușii, precum și a geamului triplu, am obținut o reducere semnificativă a temperaturii geamului exterior. Acest lucru este valabil mai ales pentru familiile cu copii mici. Acum nu trebuie să vă faceți griji cu privire la micul dvs. explorator de bucătărie.

Ghidaje pentru tavă cromate

Colierele din oțel inoxidabil facilitează glisarea tăvilor și menținerea lor stabilă. Sunt ușor de îndepărtat și pot fi spălate chiar și în mașina de spălat vase.


Rețete pe ușă

Datorită rețetelor din interiorul ușii, puteți vizualiza și verifica rapid parametrii de gătit chiar pe ușa cuptorului. În funcție de tipul de fel de mâncare, recomandările vor indica consumatorului parametri precum: modul de încălzire, temperatura de gătit, nivelul necesar de setare a foii de copt / cremă și timpul de gătire pentru un anumit fel de mâncare. Tehnologia laser pentru aplicarea acestor sfaturi permite spălarea sticlei într-o mașină de spălat vase.


Ușă de închidere (SoftClose)

Funcția de închidere ușoară face mai convenabilă închiderea ușii cuptorului.


Preîncălzire rapidă

Datorită acestui mod, cuptorul se încălzește la o temperatură de 150 ° C în 4 minute. Acum vă puteți concentra pe gătit în loc să așteptați ca cuptorul să atingă temperatura potrivită.


Iluminat

Lumina de fundal vă permite să vedeți spațiul interior, pe parcursul întregului proces de gătit, fără a deschide ușa și a nu lăsa căldura să iasă din camera de lucru.

Usor de curatat

Sticlă ușă detașabilă

Adesea, atunci când este necesar să curățăm cuptorul, ne confruntăm cu o problemă banală: este foarte incomod. Designul ușii cuptorului Hansa vă permite să îndepărtați fără efort geamurile ușii și să le spălați în chiuvetă sau mașină de spălat vase.

Curatare cu abur Aqualytic

Datorită structurii super-netede a stratului de email, cuptorul poate fi curățat rapid, ușor și eficient. Este suficient să turnați 0,5 apă pe o foaie de copt, setați temperatura la 100 ° C și timpul la 30 de minute. După ce aburul s-a înmuiat și a înmuiat murdăria de pe pereții cuptorului, ștergeți-l cu o cârpă umedă sau un burete, iar suprafața va deveni strălucitoare și curată.

Protecția amprentei digitale (Antifinger PRO)

Datorită unui strat special, nu rămân amprente pe suprafața cuptorului. Îngrijirea cuptorului dvs. necesită acum și mai puțin timp!