NUMAI MUZICA. NIMIC ALTCEVA.

Căștile WH-1000XM3 vă duc și mai adânc în liniște, cu îmbunătățiri suplimentare ale sistemului nostru avansat de anulare a zgomotului și o ascultare inteligentă care se adaptează la situația dvs.

Experimentează următorul nivel de tăcere

Vezi ce se întâmplă când ești doar tu și muzica ta, cu anularea zgomotului care reduce mai mult sunetul exterior decât oricând. Și experimentați cât de inteligente pot fi căștile cu tehnologia avansată de anulare a zgomotului, cum ar fi controlul adaptiv al sunetului, și confortul funcțiilor inteligente, inclusiv atenția rapidă, compatibilitatea cu Asistentul vocal și controlul tactil.

Pierde-te în tăcere

Scăpați de sunetele orașului cu anularea avansată a zgomotului. Tehnologia de anulare a zgomotului din căștile WH-1000XM3 este cea mai avansată de până acum, cu pernițe pentru urechi potrivite și procesorul nostru HD de anulare a zgomotului QN1.

Mai multă putere = și mai puțin zgomot

Cu noul nostru procesor HD Noise Cancelling QN1, puterea de anulare a zgomotului este mult îmbunătățită. Având un procesor NC dedicat, de asemenea, se asigură că reproducerea muzicii tale nu este niciodată compromisă din cauza performanței procesorului.

Blocați mai mult

Majoritatea căștilor cu anulare a zgomotului sunt concepute pentru a bloca zgomotul vehiculului în timpul călătoriilor. Căștile WH-1000XM3 nu fac excepție, dar sunt, de asemenea, foarte eficiente în a bloca zgomotul zilnic, cum ar fi vocile și sunetele de fundal pe care le puteți auzi mergând printr-un oraș.

Anularea zgomotului făcută să zboare

Optimizarea unică a presiunii atmosferice oferă un sunet optim la altitudine mare.

Anularea zgomotului personalizat

Unique Personal Optimizing analizează caracteristicile sonore cauzate de mărimea capului, ochelarii și părul, apoi optimizează sunetul pentru dvs.

Libertate wireless, sunet grozav în tăcere

LDAC transmite aproximativ de trei ori mai multe date (la o rată de transfer maximă de 990 kbps) decât sunetul fără fir BLUETOOTH® convențional, permițându-vă să vă bucurați de conținut audio de înaltă rezoluție la o calitate excepțională, cât mai apropiată de cea a unei conexiuni cu fir dedicate.

Sunet în care poți crede

Un amplificator încorporat integrat în procesorul HD Noise Cancelling QN1 realizează cel mai bun raport semnal-zgomot din clasă și o distorsiune scăzută pentru dispozitivele portabile și oferă o calitate excepțională a sunetului. Driverele puternice de 40 mm, cu diafragme de polimer cu cristale lichide (LCP), fac căștile perfecte pentru a gestiona ritmuri grele și pot reproduce o gamă completă de frecvențe de până la 40 kHz.

Restaurați toate fișierele dvs. comprimate

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) îmbunătățește fișierele de muzică digitală comprimate, aducându-le mai aproape de calitatea audio de înaltă rezoluție. Prin restabilirea sunetului de gamă înaltă pierdut în compresie, DSEE HX™ produce fișierele dvs. de muzică digitală cu un sunet bogat și clar.

Ascultare inteligentă prin SENSE ENGINE – se adaptează automat la situația dvs

Vedeți cum Adaptive Sound Control detectează automat activitatea dvs., cum ar fi călătoriile, mersul pe jos și așteptarea, apoi ajustează setările de sunet ambiental în funcție de dvs. Și cu atenție rapidă, puteți comunica fără a scoate căștile - pur și simplu puneți mâna peste carcasă pentru a reduce volumul pentru o conversație instantanee.

Se adaptează automat la orice faci

Călătorie

Faceți călătorii fără întrerupere și pierdeți-vă în muzică fără zgomot de fundal.

Mersul pe jos

Fiți conștienți de tot ce vă înconjoară, de la stradă la birou, în timp ce vă bucurați de muzică.

Aşteptare

Ascultați anunțuri importante în timp ce așteptați cu zgomot de fundal redus.

Adaptați sunetul pentru dvs

SENSE ENGINE™ vă oferă puterea de a vă acorda și dezactiva muzica la o atingere.

Aplicația Sony I Headphones Connect

Descărcați aplicația Sony I Headphones Connect pentru a utiliza Smart Listening prin Adaptive Sound Control, controlați setările pentru sunetul ambiental și reglați nivelul sunetului cu egalizatorul.

Vorbește la o atingere cu Atenție rapidă

Comunicați fără să vă scoateți căștile. Pune mâna peste carcasă pentru a reduce volumul pentru o conversație instantanee.

Auzi ce este important cu Controlul sunetului ambiental

Reglați sunetul ambiental cu Sony | Căști Conectați APP pentru a auzi sunete esențiale atunci când ascultați în mișcare.

Equaliser

Găsiți sunetul perfect pentru fiecare melodie din presetări, de asemenea, ușor de personalizat după preferințele dvs. cu Sony | Căști Connect APP.

Virtual surround sound

Simte-te cufundat în sunet oriunde te-ai afla. Experimentați sunetul optimizat pentru diferite medii de ascultare, inclusiv scene în aer liber, cluburi, săli și arene.

Sound Position Control

Alegeți direcția din care doriți să vină sunetul, așa cum puteți cu un difuzor wireless.

Purtați toată ziua în confort total

Pernițele pentru urechi super moi, care eliberează presiunea, din uretan spumat, distribuie uniform presiunea și măresc contactul cu pernuțele pentru o potrivire stabilă. Confortul este sporit și mai mult de o structură ergonomică a spațiului urechii mai mare și mai adâncă. Și cu un design mai ușor, muzica ta este singurul lucru pe care îl vei observa toată ziua.

Mai inteligente decât căștile tale obișnuite

Totul este la îndemâna ta. Răspundeți la apeluri telefonice fără mâini cu o apăsare dublă - sau schimbați melodiile, reglați volumul și efectuați apeluri atingând sau glisând panoul. Iar ajutorul de la asistentul vocal al telefonului este la doar o apăsare lungă distanță.

Fii mai inteligent cu Asistentul vocal

Google Assistant, Amazon Alexa and Siri

Gestionează-ți ziua, doar întrebându-ți asistentul. Bucurați-vă de divertisment, conectați-vă cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri și multe altele.

Apeluri hands-free mai clare cu o dublă atingere

Conversația curge liber cu apeluri ușoare, fără mâini. Lăsați telefonul acolo unde este, vorbiți doar cu o apăsare dublă. Datorită mai multor microfoane, WH-1000XM3 oferă o calitate mai clară a vocii celeilalte persoane de pe telefon.

Control la vârful degetului

Schimbați piesa, măriți sau jos volumul și preluați sau efectuați apeluri atingând sau glisând panoul cu vârful degetului.

Putere toată ziua și încărcare rapidă

Cu o autonomie uriașă de 30 de ore a bateriei, veți avea suficientă putere chiar și pentru călătorii lungi. Și dacă aveți nevoie să vă încărcați în grabă, puteți obține o încărcare de 5 ore după doar 10 minute cu adaptorul AC opțional.

Structură pliabilă pivotantă

Cupele pentru urechi se rotesc spre interior, astfel încât să se împacheteze ordonat într-o carcasă compactă.

Geanta de transport cu cablu

Husa de transport furnizată este durabilă și include un cablu pentru ascultare prin cablu.

Atât de imersiv. Atât de real.

Cufundă-te în sunetul din jurul tău. La fel de real ca și cum ai fi acolo la un concert live sau cu artistul înregistrând într-un studio. Cu 360 Reality Audio, muzica nu a fost niciodată atât de captivantă și atât de reală.

Aceste căști vă permit să vă bucurați de 360 ​​Reality Audio.