Cameră de bord inteligentă DVR 70mai

Siguranță și confort

Noul 70mai Smart Dash Cam este un dispozitiv multifuncțional care oferă un mediu de condus confortabil și sigur. DVR-ul monitorizează îndeaproape drumul, avertizând asupra situațiilor periculoase. Procesorul puternic Mstar vă permite să înregistrați videoclipuri cu o calitate ridicată a imaginii. Indicatorul inelului luminos informează despre modul de funcționare al dispozitivului: verde - funcționare normală, albastru - modul de înregistrare, roșu - eroare sau defecțiune. Modelul este completat cu instrucțiunile în limba rusă.

Foto 1 70mai Smart Dash Cam 1S

Înregistrare automată

Senzorul extrem de sensibil activează înregistrarea automată a incidentului chiar și în cea mai mică coliziune, oferindu-vă o bază de dovezi pentru companiile de asigurări și rapoartele poliției.

Foto 2 70mai Smart Dash Cam 1S

Detaliu ridicat

DVR-ul 70mai Smart Dash Cam a primit procesorul Mstar, care asigură standardul de compresie video h.264. Recorderul video garantează cea mai înaltă calitate a imaginii și detalii excelente ale imaginii. Datorită lentilei sferice, camera are un unghi de vizualizare de 130 de grade, ceea ce vă permite să surprindeți ceea ce se întâmplă pe întreg drumul și numerele de mașini la o distanță de până la 70 de metri.

Foto 3 70mai Smart Dash Cam 1S

Fotografiere de înaltă calitate în orice iluminare

Camera Smart Dash 70mai este echipată cu un senzor Sony IMX307, care are o sensibilitate ridicată și oferă înregistrări video de înaltă calitate la amurg, noaptea la lumina felinarelor, pe vreme înnorată. Reportofonul folosește lentile sferice din sticlă cu un strat de acoperire cu șapte straturi, care reduce reflectivitatea și îmbunătățește calitatea înregistrării.

Foto 4 70mai Smart Dash Cam 1S

Sincronizare cu un smartphone

Folosind conectivitatea wireless, sincronizați DVR-ul cu smartphone-ul și vizualizați videoclipul de pe gadgetul dvs. în timp real. Instalând aplicația dedicată pe smartphone-ul tău, salvează materialul înregistrat anterior pe dispozitivul tău mobil.

Foto 5 70mai Smart Dash Cam 1S