EFICIENȚĂ MAXIMĂ ENERGETICĂ

Prezența unei pompe de căldură în uscătoarele Sharp este unul dintre principalele lor avantaje, deoarece pompa de căldură crește semnificativ eficiența energetică și asigură uscarea delicată a hainelor. Uscătoarele ascuțite nu numai că se usucă bine, ci și protejează mediul și economisesc bani.

media4


media4

USCARE RAPIDĂ ÎN 39 DE MINUTE

Dacă cămașa ta preferată nu are timp să se usuce pentru ieșire și ai nevoie doar de ea, un uscător Sharp te va ajuta să rezolvi această problemă. Datorită programului de uscare rapidă încorporat, puteți usca până la 6-8 bluze în 39 de minute și le puteți pregăti pentru călcat ușor.



USCAREA FĂRĂ ÎNGRIJIRE

Sistemul inteligent de senzori va face totul pentru tine. Uscătorul Sharp controlează independent timpul de uscare și nivelul de temperatură, monitorizează nivelul de condensare, determină dacă ușa este deschisă sau închisă. În cazul în care sunt detectate abateri de la parametrii setați, funcționarea dispozitivului se oprește automat, ceea ce este facilitat de 8 senzori încorporați de diferite tipuri.

media4


media4

ÎNCĂRCAREA USCĂTORULUI CU UN CONFORT CRESCUT

Uscătoarele ascuțite sunt echipate cu o lampă cu tambur și o trapă mare (până la Ø470 mm), ceea ce sporește foarte mult confortul încărcării și descărcării din mașină.



SHARP CREEAZĂ LONGEVITATEA ARTICOLULUI TĂU

Uscătoarele ascuțite nu numai că vă usucă hainele în mod eficient, ci au și mare grijă de ele. Inovatorul Tambur BubbleDrum în formă de bule protejează îmbrăcămintea de stresul mecanic la viteze mari, extinzându-i durabilitatea. Rezultatul este haine uscate, strălucitoare, deoarece sunt prelucrate delicat în tamburul uscătorului Sharp.

media4


media4

USCAREA PENTRU TOATE OCAZIILE

Uscătoarele ascuțite au o gamă largă de programe (15 programe), care vă permite să alegeți modul de uscare optim pentru hainele dvs., fie că sunt haine pentru bebeluși, blugi sau o bluză de mătase.



GESTIONAȚI-VĂ TIMPUL

Uscătoarele ascuțite vă permit să vă planificați timpul eficient. Programați uscătorul să se usuce la o oră care vă convine, în plus, este posibilă o întârziere de 23 de ore.

media4


media4

PROTECȚIE EFICIENTĂ ÎMPOTRIVA REPUTAȚIEI

Uitați de munți de haine neterminate și lenjerie de pat. Cu modele speciale de prindere și algoritmi de uscare ușoare, uscătoarele Sharp maximizează protecția împotriva ridurilor. Rezultatul este o uscare ușoară și fără riduri.