Bas incredibil de puternic

Sistem puternic de sunet de 1200 W (RMS 30%) cu cinci difuzoare, inclusiv superwoofer cu amplificator dublu de 20 cm cu tehnologie AIRQUAKE BASS pentru amplificarea basului. TMAX40 este, de asemenea, echipat cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru petrecerea dvs., inclusiv DJ Play, karaoke complet și lumini de dans MAX. TMAX40 îți va învârti petrecerea din casă la viteză maximă!

Bas puternic, cutremurător

Vrei să simți muzica sub picioarele tale? Tot ce ai nevoie este un BASS SUPER PUTENT! Basul puternic și rezonanța pregătită pentru petrecere sunt îmbunătățite și mai mult cu un sistem bass reflex ingenios. Tehnologia proprie de portare împinge sunetul înainte fără a pierde rezonanța sunetelor create în spatele woofer-ului. Acest lucru îmbunătățește și mai mult frecvențele joase, permițând reproducerea basului excepțional de puternic. 

Tehnologia AIRQUAKE BASS

Designul cu două conducte asigură o presiune crescută a aerului și previne scurgerile. Acest lucru vă permite să creșteți puterea basului la un astfel de nivel încât să îl puteți simți literalmente cu tot corpul. Eficiența maximă este atinsă în intervalul 50-60 Hz. 

Sistemul Dual Drive oferă un bas puternic

TMAX40 are o bobină dublă, precum și un sistem care combină puterea de la două amplificatoare pentru a conduce un singur subwoofer. Acest lucru vă permite să creați un sunet incredibil de puternic. 

Înălță-l și adaugă ceva mai mult ritm muzicii tale

În căutarea atmosferei perfecte de petrecere, funcția de lumină de dans MAX acceptă acum efecte de iluminare mai avansate. O varietate de culori și modele de iluminare vă aduc mai aproape de muzică și reflectă puterea care se află în acest șasiu robust. TMAX40 va stabili ritmul petrecerii tale și va aduce distracția la maximum. 

Încântare pentru toate simțurile

Sistemul audio are un design exo-cadru care permite cabinetului să reziste la sunet puternic în stil TMAX. Mânere încorporate pentru o portabilitate ușoară, iar iluminarea difuzorului se sincronizează cu muzica pentru o atmosferă de club de noapte.  

Cântați din toată inima

Sistemul audio are două mufe pentru microfon, astfel încât să puteți cânta duete cu prietenii și familia. Diverse funcții, cum ar fi dezactivarea vocală, controlul tastelor, controlul temporului*, controlul volumului muzicii de fundal și egalizatorul microfonului, vă fac ușor să cântați împreună. Funcția „Echo” vă permite să creați efecte excelente de karaoke vocal. Acum poți intra cu adevărat în spiritul distracției! 

Fii viața petrecerii cu aplicația MAX Juke

Ai vrut vreodată să devii un DJ tare și să organizezi propriile tale petreceri? Aplicația Panasonic MAX Juke duce petrecerile la nivelul următor și se conectează la sistemul dvs. audio prin tehnologia Bluetooth. Include multe funcții pentru a vă îmbunătăți sistemul și a vă îmbunătăți experiența. Invită-ți prietenii și dă o petrecere ca niciodată!

*Aplicația MAX Juke necesită un dispozitiv compatibil cu Android 4.1 sau o versiune ulterioară. Aplicația este disponibilă pe Google Play.