Abordare profesională

Cuptorul cu microunde Gorenje MO20A3B acceptă 11 programe automate de gătit, care vă vor permite să faceți față cu ușurință rutinei zilnice în câteva minute. Cu o capacitate de 800 W și capacitatea de a selecta de la 10 la 100% putere, puteți utiliza modul blând sau cea mai rapidă gătire a oricărei alimente. Un mod special de dezghețare vă va permite să pregătiți mâncarea pentru gătit în avans, iar un sistem de securitate fiabil va preveni riscul de rănire.

Foto 1 Gorenje MO20A3B
Foto 2 Gorenje MO20A3B

Solutie practica

Curățarea automată fără utilizarea substanțelor chimice de uz casnic este implementată prin tehnologia unică AquaClean. Este suficient doar să pregătiți un vas cu apă în avans și să activați modul de curățare. Apa în procesul de încălzire cu un curent puternic de abur înmoaie contaminarea camerei, trebuie doar să ștergeți ușor suprafața cu un burete umed. Emailul de înaltă calitate din interiorul camerei rezistă la sarcini mecanice și este rezistent la deteriorare, ceea ce vă permite să mențineți un aspect impecabil al produsului.

Control total

Afișajul digital cu o interfață clară oferă control asupra procesului de gătit. Un mod special eco va opri afișajul în timpul unei absențe îndelungate a proprietarului, ceea ce va economisi până la 40% din energie electrică și va proteja mediul. Funcția de întârziere vă permite să amânați începerea la momentul potrivit pentru a pregăti și servi vasul fierbinte exact la timp pentru sosirea oaspeților. Odată cu setarea sistemului de gătit pas cu pas, veți alege proprii parametrii de temperatură și putere pentru fiecare etapă a procesului.

Foto 3 Gorenje MO20A3B
Foto 4 Gorenje MO20A3B

Pornire rapidă

Funcționalitatea utilă include un mod „blocare pentru copii” pentru a bloca afișajul împotriva intervențiilor neautorizate, iar un sistem de securitate va opri aparatul dacă ușa este deschisă prematur. Prezența modului „pornire rapidă” vă va permite să porniți sistemul cu o singură atingere. Cronometrul face posibilă lăsarea în siguranță a dispozitivului nesupravegheat, deoarece după expirarea timpului setat, sistemul va emite un semnal sonor și va opri automat Gorenje MO20A3B.