Samsung MG23K3614A

Gătiți delicios și rapid cu Samsung

Cuptorul cu microunde Samsung MG23K3614A te va ajuta sa hranesti intreaga familie cu o cina delicioasa, sa incalzesti rapid un vas de la frigider, sa dezgheti alimente si mancaruri comode din congelator. Tehnologia inovatoare Triple Distribution System asigură încălzirea rapidă și uniformă a alimentelor, volumul crescut al camerei vă permite să gătiți mese copioase pentru sărbătorile în familie, acoperirea bio-ceramică a camerei simplifică întreținerea echipamentului.

Foto 1 Samsung MG23K3614A
Foto 2 Samsung MG23K3614A

Management convenabil

Două întrerupătoare rotative mari servesc drept comenzi convenabile și vă permit să setați timpul de gătire, puterea cuptorului cu microunde sau modul microunde. Pentru a seta parametrii de funcționare, trebuie doar să setați comutatorul în poziția dorită.

Sistem de distribuție triplu cu microunde

Sistemul avansat de distribuție triplă asigură că alimentele sunt încălzite uniform pe tot felul de mâncare, rezultând rezultate de neegalat, indiferent dacă reîncălziți cina sau gătiți mese complexe. Microundele pătrund în toate colțurile camerei și afectează produsele din toate părțile, datorită cărora vasul se încălzește la fel de rapid pe tot volumul.

Foto 3 Samsung MG23K3614A

Acoperire unică a camerei

Învelișul bio-ceramic din interiorul camerei este de 10 ori mai rezistent la zgârieturi și deteriorare decât oțelul inoxidabil. Suprafața durabilă și absolut netedă a camerei practic nu absoarbe grăsimea și funinginea, deci este ușor de curățat. Conductivitatea termică scăzută a bio-ceramicelor ajută la reducerea pierderilor de căldură și la scurtarea timpului de gătire. O altă proprietate utilă este că materialul previne dezvoltarea bacteriilor cu 99,9% și asigură curățenia igienă în interiorul camerei.

Foto 4 Samsung MG23K3614A
Foto 5 Samsung MG23K3614A

Volum mai mare

Camera cuptorului cu microunde Samsung MG23K3614A are un volum crescut de 23 de litri, în timp ce dimensiunile exterioare ale cuptorului cu microunde practic nu diferă de modelele cu un volum intern de 20 de litri. Acum puteți găti mese mari pentru o companie mare și nu vă faceți griji pentru lipsa spațiului din bucătărie pentru a găzdui aparatele electrocasnice.