Comenzi simple, intuitive

Virtual Flame Technology™ este o capacitate simplă de inspecție vizuală a flăcării. LED-urile din jurul arzătoarelor strălucesc ca o flacără de gaz reală, reflectând nivelul de căldură pentru o gătit mai intuitivă. De asemenea, arată clar dacă arzătorul este pornit sau oprit, astfel încât să nu vă faceți griji.

Gătirea convenabilă a mai multor feluri de mâncare în același timp

Cu funcția Flex Zone Plus, gătitul unui fel de mâncare mare sau mai multor feluri de mâncare în același timp va fi mai ușor ca niciodată. Prezența unei astfel de zone deschise pe suprafața panoului oferă flexibilitate și eficiență suplimentară în procesul culinar. În această zonă, puteți plasa feluri de mâncare de orice dimensiune. Panoul însuși determină cantitatea, dimensiunea și forma acestuia. Prin urmare, orice fel de mâncare va fi gătit uniform, cu un consum minim de energie - fără zone moarte.

Control combinat al plitei și al hotei

De ce să controlați separat plita și extractorul când puteți economisi timp și efort? Caracteristica wireless Bluetooth Connected Hood* sincronizează starea echipamentului în uz. Acest lucru vă va permite să controlați hota folosind comenzile tactile de pe plită. Pornire și oprire instantanee în același timp pentru confort maxim.

* Disponibil numai în combinație cu o hotă Samsung.

Telecomandă convenabilă

Fii calm și încrezător, conectându-te la plita prin Wi-Fi. Puteți controla de la distanță procesul oricând și oriunde folosind aplicația*. Vă va permite să verificați dacă arzătoarele sunt oprite atunci când nu sunteți acasă, să economisiți timp setând temporizatorul de gătit de la distanță și să vă trimiteți notificări în timp real. De asemenea, vă va ajuta să corectați greșelile!

*Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. Este necesară conexiune Wi-Fi.

Control intuitiv și ușor de temperatură

Gătitul devine mult mai ușor și mai plăcut când știi că se menține temperatura potrivită. Panoul tactil Sliding Control oferă un control rapid și precis al temperaturii de gătit: glisați pur și simplu degetul pe afișajul LED pentru a regla gradul de încălzire al arzătorului. Lățimea mărită a scalei vă va permite să mențineți setări precise.

Păstrați aragazul în siguranță pentru copiii dvs

O singură atingere - și copiii tăi sunt în siguranță. Funcția de blocare pentru siguranță pentru copii îi împiedică pe copii să pornească plita. Cu o singură apăsare a butonului, panoul de comandă se blochează complet, iar plita nu poate fi pornită accidental, eliminând riscul de arsuri.

Protecție automată împotriva acțiunilor greșite atunci când vă grăbiți

Nu mai trebuie să vă faceți griji că laptele lăsat nesupravegheat va fierbe. Încredeți-vă liniștea sufletească în oprirea de siguranță. Cu el, plitele se vor opri automat dacă lăsați vasele pe ele mult timp sau dacă nu modificați setările plitei pornite pentru o perioadă lungă de timp.

Utilizarea sigură și eficientă a căldurii reziduale

Economisiți timp și bani cu funcția de indicare a căldurii reziduale a zonei de gătit. Indicatorul în două trepte face posibilă utilizarea eficientă a căldurii reziduale. Dacă indicatorul arată o litera mică „h”, atunci plita este încălzită la o temperatură de cel puțin 45 ° C; o litera mare „H” indică o temperatură peste 60 ° C; indicatorul se stinge când plita s-a răcit și este sigur la atingere.