Foto 1 70mai Dash Cam Lite Midrive D08

Înregistrare nocturnă clară și detaliată

70mai Dash Cam Lite este echipat cu un senzor CMOS fotosensibil SONY IMX307, care excelează în fotografierea cu lumină scăzută. Înainte de a începe, reportofonul ajustează automat setările, astfel încât să obțineți o înregistrare clară și confortabilă.

Video Full HD

Vă puteți baza pe deplin pe 70mai Dash Cam Lite din mers. Dispozitivul înregistrează videoclipuri în 1080P Full HD. Un unghi larg de vizualizare de 130 de grade vă permite să capturați întregul drum și bordura pentru un control complet al situației traficului.

Foto 2 70mai Dash Cam Lite Midrive D08

Protecție 24 de ore

Datorită senzorului G încorporat, DVR-ul începe automat înregistrarea în cazul unei situații neobișnuite. Mașina dvs. este bine protejată atunci când parcați peste noapte sau când trebuie să o lăsați nesupravegheată pe stradă.

Foto 3 70mai Dash Cam Lite Midrive D08

70mai APP

Instalați aplicația funcțională 70mai pe gadgetul dvs. mobil IOS sau Android pentru a controla pe deplin funcționarea DVR-ului și a utiliza toate funcțiile și capacitățile acestuia.

Foto 4 70mai Dash Cam Lite Midrive D08

Tehnologia WDR

Tehnologia WDR permite să pătrundă mai multă lumină în senzor pentru a îmbunătăți calitatea înregistrării și pentru a produce cea mai detaliată, clară și luminoasă imagine.

Foto 5 70mai Dash Cam Lite Midrive D08

Design laconic

70mai Dash Cam Lite este găzduit într-un corp compact. Datorită dimensiunilor sale reduse și prinderii convenabile, reportofonul poate fi amplasat cu ușurință în spatele oglinzii fără a restricționa vederea șoferului.

Foto 6 70mai Dash Cam Lite Midrive D08
Foto 7 70mai Dash Cam Lite Midrive D08

Înregistrare în buclă

Prezența înregistrării ciclice vă permite să nu vă faceți griji cu privire la disponibilitatea spațiului liber pe cardul de memorie. Videoclipurile vechi inutile sunt treptat înlocuite cu materiale relevante care pot fi utile ca dovezi în cazul unei situații controversate.