Afișaj senzor de lumină


Versiunea profesională a SmartMi Air Purifier Pro are un ecran OLED care afișează calitatea aerului interior în timp real. Luminozitatea afișajului este reglată automat în timp real, astfel încât să fie ușor de citit în timpul zilei și să nu vă uimească ochii noaptea. Afișajul afișează informații despre temperatură, umiditatea camerei, conexiunea la rețea și modul de funcționare.

Indicator de înfundare

Inelul LED din jurul ecranului își schimbă culoarea de la verde la portocaliu sau roșu în funcție de calitatea aerului din cameră. Când concentrația de poluanți este mai mică de 75 μg / m3 de aer, inelul luminează verde, semnalând că aerul este curat. Atunci când cantitatea de praf din aer crește la 150 μg / m3, SmartMi Mi Air Purifier Pro evaluează acest lucru ca fiind o poluare moderată, inclusiv o lumină de fundal portocalie. O lumină de fundal roșie se aprinde peste 150 μg / m3, semnalând o poluare gravă a aerului. Determinarea poluării aerului se efectuează cu un laser de înaltă precizie, care este capabil să detecteze particule cu diametrul de până la 0,3 microni.


Puterea și performanța motorului crescute

SmartMi Air Purifier Pro a schimbat complet modul în care se mișcă aerul și principiul circulației acestuia în timpul curățării. În plus, puterea motorului a fost mărită și ventilatorul suflantei a fost schimbat pentru a reduce zgomotul și a îmbunătăți performanța. Datorită acestui fapt, SmartMi Air Purifier Pro curăță eficient o cameră cu o suprafață de 60 de metri pătrați, productivitatea dispozitivului a crescut cu 20% față de predecesorii săi și este de 500 de metri cubi pe oră. În funcție de sarcină și poluarea aerului, consumul de energie variază între 1,5 și 66 W.

Aerodinamică sofisticată

Un sistem aerodinamic avansat permite aspirarea aerului din toate colțurile camerei. Acest lucru este facilitat de carcasa perforată, care mărește zona de aspirație, și noul ventilator cu forma modificată a lamei, datorită căruia emite mai puțin zgomot, dar are o eficiență sporită. Nivelul de zgomot este, de asemenea, redus datorită aerodinamicii îmbunătățite a conductelor de aer interne.



Aerul purificat este aruncat în sus într-un curent puternic, apoi coboară, ridicând praful de pe podea, după care este aspirat din nou în curățător. O astfel de circulație a aerului în cameră vă permite să curățați rapid și eficient camera.


Cartușe RFID


Cartușele SmartMi Air Purifier Pro sunt etichetate RFID pentru a face fiecare cartuș unic. Dispozitivul în sine analizează gradul de contaminare al cartușului și se oferă să îl înlocuiască când va veni momentul. Datorită noului sistem de alarmă, mesajul despre înlocuirea cartușului va apărea direct pe smartphone! Filtrele de la modelele anterioare sunt potrivite pentru SmartMi Air Purifier Pro - SmartMi Air Purifier 2!

Filtrarea prafului și a contaminanților

Filtrul cilindric este alcătuit din mai multe straturi de materiale diferite, cum ar fi un element de filtrare din plastic, un filtru HEPA și o plasă de cărbune activ în trei straturi. Acest lucru permite purificatorului de aer SmartMi să funcționeze la performanțe ridicate și asigură o purificare eficientă a aerului din particulele de praf.


Diferite moduri de operare

SmartMi Air Purifier Pro are mai multe moduri de funcționare: modul automat, în care dispozitivul în sine detectează poluarea aerului și crește sau scade viteza de funcționare. Când aerul din cameră este complet curățat, dispozitivul trece în modul de așteptare În plus, este disponibil modul preferat, în care puteți seta propriii parametri de filtrare pentru fiecare cameră.


Integrare convenabilă cu smartphone-ul dvs.

SmartMi Air Purifier Pro are un modul Wi-Fi încorporat, datorită căruia se conectează la Internet și la un smartphone. În același timp, pe smartphone poate fi instalată o aplicație proprietară, care vă permite să reglați viteza de curățare, precum și să monitorizați starea aerului. Aplicația poate fi instalată pe smartphone-urile Android și IOS.