Philips EP1200/00

Aparatul de cafea Philips EP1200/00 vă va face cafea proaspătă aromată sau o băutură de cafea delicioasă. Acesta este un model automat cu râșniță de cafea încorporată și comenzi tactile. Setări individuale pentru putere și volum - exact așa cum vă place. Un filtru eficient și o curățare ușoară combinate cu un design ergonomic fac ca mașina să fie ușor de utilizat și de întreținut. Calitate înaltă peste tot. Savurați 2 tipuri de cafea preparând 2 cafele în același timp. O singură atingere pe panoul tactil și cafeaua proaspăt preparată este gata!

Foto 1 Philips EP1200/00
Foto 2 Philips EP1200/00

Alegerea gradului de măcinare

Aparatul de cafea Philips EP1200/00 de înaltă calitate și funcțional facilitează selectarea consistenței potrivite pentru măcinarea boabelor de cafea. Producătorul a pus la dispoziție 12 moduri, dintre care puteți alege cel mai bun pentru rezultatul perfect. Prin reglarea poziției bavurilor ceramice, boabele de cafea pot fi măcinate de la consistență extra-fină la consistentă grosieră. Dezvăluie toate notele boabelor de cafea, bogăția gustului și aromei prin reglarea gradului de măcinare.

Proporții perfecte pentru o cafea delicioasă

Un aparat de cafea cu râșniță încorporată de la un producător cunoscut selectează parametrii necesari într-un mod automat inteligent pentru o cafea aromată delicioasă. Tehnologia Aroma Extract oferă condiții optime de gătit. Temperatura și gradul de preparare necesare sunt selectate cu precizie pentru a maximiza eliberarea gustului și aromei cafelei proaspăt preparate. Temperatura se menține între 90-98 de grade și se selectează cantitatea optimă de apă.

Foto 3 Philips EP1200/00
Foto 4 Philips EP1200/00

Rasnita de cafea de incredere

Cafeaua de calitate începe cu o măcinare. Acest model de aparat de cafea are încorporat râșnița de cafea modernă productivă. Cu bavuri ceramice durabile, veți obține 20.000 de căni de cafea excelentă. Pentru fabricarea pietrelor de moară se folosesc cele mai puternice ceramice, al cărei avantaj este durabilitatea. Rasnita de cafea va macina eficient boabele de cafea pentru o perioada indelungata si, datorita ceramicii, va dezvalui la maximum aroma si notele speciale ale fiecarui soi de cafea.

Fără scară

Avantajul incontestabil al aparatului de cafea Philips este tehnologia de filtrare AquaClean extrem de eficientă. Calitatea cafelei depinde direct de apa folosită. Filtrul special conceput al acestui model garanteaza puritatea acestuia, prevenind formarea depunerilor. Puteți prepara cu ușurință până la 5.000 de căni de cafea aromată, delicioasă, fără detartrare. Tot ce este necesar este să înlocuiți filtrul la timp după anunțarea aparatului de cafea. Calitate superioară în fiecare detaliu!

Foto 5 Philips EP1200/00
Foto 6 Philips EP1200/00

Ușurință de întreținere

Modelul modern, productiv și elegant al aparatului de cafea Philips EP1200/00 nu necesită o plecare obositoare. Grupul de preparare este complet detașabil pentru confortul dumneavoastră. Prin urmare, pentru o curățare temeinică, trebuie doar să-l clătiți sub jet de apă. Nu este nevoie de efort sau abilitate suplimentară. Programul de îndepărtare automată a plăcii este activat cu un singur buton. Menținerea curățeniei perfecte nu a fost niciodată atât de ușoară. În funcție de duritatea apei, reglați frecvența notificărilor.