Design elegant

Convectorul de înaltă calitate de la modelul Laretti LR-HT8669 este realizat într-un design interesant și culoare neagră luxoasă. Aparatul face față perfect sarcinilor sale, încălzind rapid și eficient aerul și arată estetic plăcut într-un interior modern. Metodele de instalare includ montarea pe perete și pe podea, iar roțile sunt disponibile pentru o mișcare ușoară. Incalzitorul practic si ergonomic poate fi folosit ca sursa alternativa de caldura sau in combinatie cu termoficarea, care este solutia optima pentru o locuinta moderna.

Design inteligent

Ușor de transportat, de mutat pe roți sau de montat pe perete.
La urma urmei, dispozitivul este echipat cu mâner de transport, suport de perete și picioare cu roți, totul pentru a se asigura că transportul și instalarea rămân cât mai simple posibil.

Control simplu

Designul clasic de încredere al unui termostat analogic vă permite să setați temperatura dorită pentru întreținere.
Fără meniuri complicate și butoane suplimentare.

Comutator hardware

Nu este nevoie să deconectați cablul de alimentare de fiecare dată când părăsiți casa pentru o perioadă lungă de timp. Pur și simplu setați comutatorul pe dezactivat.
De asemenea, comutatorul de comutare vă permite să schimbați modurile de încălzire - utilizați jumătate din elementele de încălzire sau folosiți tot ceea ce vă permite să efectuați încălzirea accelerată sau să încălziți o suprafață mare.

Ușor de mutat

Mutați instrumentul cu ușurință, fără a fi nevoie să îl transportați cu mâna.
Roțile rotunde facilitează rotirea dispozitivului în direcția de care aveți nevoie.