DEEBOT 605 Alb

DEEBOT 605 White este un robot tabletă elegant, care nu numai că se va potrivi perfect într-un interior modern, dar, cel mai important, vă va ajuta să eliberați mult timp pentru ceea ce contează cu adevărat. Joacă-te cu copiii, comunică cu familia, relaxează-te și distrează-te, în loc să te plimbi în mod regulat prin apartament cu un aspirator în mână.

tip alb

Asistentul alb ca zapada se manifesta la fel de eficient pe orice podea: parchet, laminat, gresie sau covor. Cu un astfel de dispozitiv, vei uita cum se simte praful, parul, lana, nisipul sau alte resturi pe podea si vei putea merge in siguranta descult in fiecare zi.

3 pași către rezultate strălucitoare

Pe drum, robotul mătură automat podeaua cu două perii laterale, ridică resturile cu peria principală în formă de V și le aspiră într-un recipient special.

Trebuie să curățați podeaua? Nici o problemă!

Pantofii umezi au lăsat urme pe hol? Nu te grăbi să alergi după mop. Aspiratorul poate fi comutat cu ușurință în modul de curățare umedă: schimbăm recipientul de gunoi într-un rezervor de apă, iar gadgetul îndepărtează cu ușurință toată murdăria, chiar și petele uscate!

Aproape ca un om

Tehnologia de mișcare a robotului este programată cu un traseu în formă de S, care ajută la a nu lăsa goluri. Dispozitivul repetă de fapt mișcările tipice ale unei persoane atunci când curăță.

Moduri diferite

Puteți comuta între moduri utilizând aplicația: pe lângă curățarea automată a întregului teritoriu, dispozitivul poate circula doar de-a lungul pereților sau poate efectua curățarea spotului într-un loc specificat de dvs.

Mod maxim - Super putere dublă

În cazul unor probleme mai grave de curățenie decât praful obișnuit, modul de aspirație „Max” vine în ajutor. Un pahar de zahăr pudră pe covor sau o pungă împrăștiată de cereale nu mai este preocuparea ta - robotul se va putea curăța cu ușurință singur, fără a lăsa urme.

Nu, nu cade pe scări și mobilierul nu se va zgâria!

Totul este gândit până la cel mai mic detaliu - pentru siguranță maximă a robotului și a obiectelor dvs. de decor, în dispozitiv sunt încorporați senzori speciali anti-coliziune și anti-cădere. Când există un obstacol pe drum, DEEBOT 605 îl repară, încetinește și ocolește cu grijă. Pentru o protecție suplimentară (în cazul contactului brusc cu obiectele din interior), în față există un amortizor de protecție. Când curăță pe o casă de scări sau pe o terasă fără balustrade, robotul „simte” diferențele de înălțime și construiește o cale de curățare în așa fel încât să nu cadă.

Pur conform planului

Pentru a nu te deranja cu pornirea zilnică a aspiratorului, poți seta un program de curățare automată pentru fiecare zi, la două zile sau o dată pe săptămână. Robotul se va activa singur și va trece peste toate pardoseala la ora specificată care vi se potrivește.

Filtrare suplimentară a aerului

Dacă utilizați în mod regulat serviciile asistentului inteligent DEEBOT, nu vă puteți gândi să cumpărați un purificator de aer - în timpul curățării, robotul curăță aerul din cameră, conducându-l printr-un filtru de înaltă performanță. Aerul purificat are un efect pozitiv asupra sănătății și reduce semnificativ riscul de reacții alergice.

Curățare inteligentă prin smartphone

Instalând aplicația ECOVACS HOME pe telefon, ai acces la toate funcțiile aspiratorului. Wi-Fi este necesar pentru a configura comunicarea și sincronizarea. În aplicație, puteți urmări ceea ce face robotul acum și puteți controla acțiunile sale la orice distanță. De exemplu, poti face cu usurinta curatenia in drumul din vacanta, astfel incat sa poti intra imediat intr-un apartament curat.

Și poate încărca bateria

Bateria robotului vă permite să acoperiți o suprafață mare cu o singură încărcare - resursa de funcționare continuă durează până la 2 ore. Dacă în acest timp dispozitivul inteligent nu are timp să curețe întreaga zonă a camerei, acesta va merge la stația de încărcare în sine.

Ascultă comenzile vocale

Doar o opțiune ideală pentru fanii ecosistemului Smart Home - robotul se sincronizează cu asistenții vocali populari (Alexa și Google Home) în câteva secunde! Pentru a pune lucrurile în ordine, va fi suficient doar să-i spui difuzorului tău inteligent despre asta.

„Găsește-mă” - căutare rapidă

Dacă nu știți în ce cameră este „pierdut” aspiratorul robot, nu pierdeți timpul căutând – accesați aplicația și utilizați funcția care vă va ajuta să detectați instantaneu pierderea.