Tehnica Bosch în bucătăria ta

Plita cu gaz Bosch PGH6B5B90 este o soluție versatilă pentru orice bucătărie modernă. Cu un design simplu și practic, suprafața se integrează ușor în interior. Pe suprafața netedă din oțel inoxidabil, este ușor să menții curățenia perfectă. Cele patru arzătoare cu puteri diferite sunt potrivite pentru rezolvarea oricăror sarcini culinare.

Фото 1 Bosch PGH6B5B90

Reglare ușoară a puterii

La plita Bosch PGH6B5B90, butoanele de aprindere sunt amplasate frontal și sunt prevăzute cu un sistem de aprindere automată. Pentru a aprinde arzătorul, este suficient să rotești maneta corespunzătoare. Butoanele se rotesc ușor, reglând cu precizie intensitatea flăcării. Sistemul de siguranță întrerupe automat alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a arzătoarelor.

Фото 2 Bosch PGH6B5B90

Design pentru încorporare

Plita Bosch PGH6B5B90 are un profil redus, marginile fiind rotunjite special pentru a facilita încorporarea aparatului și pentru a asigura o potrivire perfectă pe suprafața de lucru. Suprafața complet plană din oțel inoxidabil este și o soluție practică. Murdăria, grăsimea și cenușa pot fi ușor îndepărtate de pe suprafață cu ajutorul unei cârpe umede.

Фото 3 Bosch PGH6B5B90
Фото 4 Bosch PGH6B5B90

Fiecare mâncare are arzătoarea sa

Cele patru arzătoare cu gaz amplasate tradițional pe suprafață au puteri diferite și sunt potrivite pentru diverse sarcini. Arzătorul cu putere mare fierbe rapid apa și este folosit pentru prăjirea cărnii și gătitul rapid. Arzătorul cu putere minimă se descurcă excelent în cazul năbușirii și fierberii. Arzătoarele universale cu putere medie sunt cele mai potrivite pentru utilizarea zilnică.