Decorarea oricărei bucătării

Chiar și cea mai mică bucătărie are loc pentru o hota telescopică. Capacitatea acestei hote, care este de 175,8 metri cubi pe oră, este mai mult decât suficientă pentru a curăța aerul într-o cameră de 5-6 metri pătrați. Există moduri potrivite atât pentru gătitul normal, cât și pentru prăjirea intensivă. Pentru a crește eficiența, este suficient să scoateți partea proeminentă.

Rezultat garantat

Filtru de grăsime din aluminiu

Filtrul pentru grăsimi ajută la curățarea aerului și protejează motorul capotei. Este fabricat din aluminiu, deci poate fi spălat în mașina de spălat vase dacă este necesar.

Supapă de reținere

Acest sistem împiedică pătrunderea aerului rece în bucătărie prin conducta de ventilație.

Moduri de deviere și recirculare

Toate hote Hansa pot funcționa în ambele moduri și sunt proiectate pentru spații de bucătărie de la 5 la 25 mp. În funcție de posibilitatea conectării la ventilație, puteți alege cea mai optimă opțiune de purificare a aerului pentru bucătăria dvs. Pentru a trece de la o ramură la recirculare, trebuie să achiziționați și să instalați suplimentar un filtru de carbon.

Număr de viteze: 3

Puteți alege viteza necesară a ventilatorului în funcție de poluarea aerului și de cât de mult gătiți.

Utilizare confortabilă

Pornire automată

Toate hote telescopice sunt foarte ușor de acționat - pentru a porni capota trebuie doar să o scoateți.

Control mecanic

Controlul simplu și intuitiv cu butoane durabile vor funcționa mult timp, precum hota în sine.

Iluminare de tip halogen

La toate modelele echipate cu lămpi cu halogen, iluminatul poate fi pornit chiar și atunci când ventilatorul este oprit. Apreciați singur această comoditate!