O singură uşă. Două variante de deschidere.

Deschideți jumătatea superioară a ușii pentru a accesa mâncarea în zona superioară fără a răci zona inferioară. Sau deschideți ușa complet când utilizați volumul maxim al cuptorului.

Un cuptor. Două gătiri. Simultan.

Camera cuptorului Dual Cook Flex poate fi împărțită în două zone independente cu temperaturi și timpi de gătire diferite. Astfel poți găti diferite feluri de mâncare în același timp și să te bucuri imediat de gustul lor grozav.

Pierderi mai mici de căldură la deschiderea jumătate a ușii

Dual Cook Flex*


Economisiți timp și energie. Utilizarea unei zone superioare înseamnă că puteți reduce timpul de gătire și consumul de energie cu 22% și, respectiv, 20% în comparație cu încălzirea întregului cuptor.


Auto-curățare convenabilă

Economisiți timp și efort în curățarea manuală a camerei. Curățarea catalitică face curățarea pereților camerei de lucru mult mai ușoară. O placă catalitică din spatele camerei absoarbe vaporii și picăturile de grăsime generate în timpul gătirii. Ca urmare, cuptorul se curăță singur și vă scutește de bătăi de cap de a curăța pereții camerei cu agenți de curățare scumpi.


Mai multe feluri de mâncare diferite și feluri de mâncare de volum mare

Camera incapatoare 75 litri

În cuptorul de 75 de litri, puteți găti atât mâncăruri mai mari, cât și mâncăruri mai mari. Acest lucru deschide și mai multe posibilități pentru gătit acasă. Gătiți mai multe feluri de mâncare diferite în același timp pentru orice companie. În plus, puteți pregăti cu ușurință mese voluminoase precum curcanul pentru întreaga familie.

Economisiți energia electrica


Reduceți costul plății facturilor de energie electrică. Folosind modul Eco Convection, puteți utiliza întregul volum al cuptorului și puteți menține în continuare un nivel de eficiență energetică clasa A, păstrând în același timp confortul unui volum mare și flexibil al cuptorului.


Gătit intuitiv

Ghid de control illuminat

Beneficiați de gătirea simplificată și intuitivă cu Guide Lighting Control. Acest sistem de indicare digitală a fiecărei etape a procesului de preparare a mâncărurilor delicioase. Puteți controla temperatura și timpul în fiecare zonă a cuptorului, puteți programa rețete, selecta moduri și setați opțiuni pentru curățarea camerei.

Introducerea și extragerea ușoară a vaselor

Ghiduri telescopice

Este ușor să puneți sau să scoateți alimentele din cuptor. Ghidajele telescopice facilitează glisarea foii de copt, chiar și în cazul vaselor mari și grele. De asemenea, puteți verifica cu ușurință gătitul fără stropire.


Mai multă comoditate. Rezultate grozave.

Încălzire rapidă

Mai puțin timp pentru pregătirea meselor. Utilizarea încălzitoarelor de sus, de jos și de convecție încălzește spațiul de gătit mai repede, astfel încât să puteți începe să gătiți mai repede.