MS23K3614AK

Tehnologii proprietare de la Samsung

Cuptorul cu microunde Samsung MS23K3614A va pregăti rapid orice fel de mâncare, transformând toate visele dumneavoastră culinare în realitate. Puterea mare a cuptorului cu microunde și tehnologia originală Triple Distribution System asigură că alimentele sunt încălzite uniform și își păstrează proprietățile nutritive la dezghețare, reîncălzire sau gătire.

Fotografie 1 Samsung MS23K3614AK
Foto 2 Samsung MS23K3614AK

Sistem de distribuție cu microunde

Sistemul patentat de distribuție triplă cu trei puncte de distribuție pentru microunde asigură încălzirea uniformă a alimentelor și rezultate perfecte, fie că sunt reîncălzite, dezghețate sau gătite.

Acoperire bio-ceramica

Învelișul antibacterian al smalțului bio-ceramic previne răspândirea bacteriilor în interiorul camerei cu 99,9%. Acoperirea este rezistentă la deteriorare și nu absoarbe grăsimea și funinginea, astfel încât procesul de curățare a suprafețelor interne va dura un timp minim. Rezistența bio-ceramicii este de câteva ori mai mare decât cea a altor acoperiri, așa că chiar și după o utilizare îndelungată, camera Samsung MS23K3614A arată ca nouă. Conductivitatea termică scăzută a bio-ceramicelor reduce pierderile de căldură și reduce timpul de gătire.

Foto 3 Samsung MS23K3614AK
Foto 4 Samsung MS23K3614AK

Compact la exterior, incapator la interior

În exterior, cuptorul cu microunde Samsung MS23K3614A este practic același cu modelul de 20 de litri, în timp ce volumul său intern a devenit cu 3 litri mai mult. Acum puteți pregăti mese copioase pentru sărbătorile de familie și nu vă faceți griji dacă există suficient spațiu în bucătărie pentru un cuptor cu microunde.

Confort chiar și în lucrurile mici

Cuptorul cu microunde Samsung MS23K3614A are un sistem de control convenabil și simplu. Două pârghii rotative vă permit să setați modul de funcționare, puterea și timpul de gătire. Placa turnantă mare este foarte stabilă: chiar și o ceașcă de lichid plasată pe margine nu se va vărsa sau răsturna atunci când este încălzită. Ecranul luminos de pe carcasă afișează informații actualizate într-un mod ușor de înțeles.

Foto 5 Samsung MS23K3614AK Foto 6 Samsung MS23K3614AK Foto 7 Samsung MS23K3614AK