Gătitul perfect

Senzor inteligent de umiditate

Un senzor detectează umiditatea din interiorul camerei de gătit, astfel încât timpul și modul de gătit pot fi schimbate automat pentru cea mai bună gătire.

Incalzire gratar

+30SEC Grill

Funcția de reîncălzire cu grătar oferă textura și culoarea perfectă preparatului dvs., făcându-l să arate uimitor de apetisant. Timpul de gătire este prelungit cu 30 de secunde pentru un preparat la grătar rumenit și crocant.

Funcția de păstrare la cald

Conservarea căldurii

Dacă gătiți mai multe feluri de mâncare, funcția de menținere la cald vă permite să mențineți alimentele gătite la temperatura corespunzătoare și previne supraîncălzirea acestora. Ca urmare, felul de mâncare rămâne la fel de proaspăt gătit, cald și suculent, gata de servit.

Produse proaspete congelate

Dezghetare rapida

Funcția de dezghețare rapidă vă permite să dezghețați alimentele păstrând în același timp prospețimea și textura. Vă puteți bucura de gustul minunat al cărnii, păsărilor, peștelui, pâinii, prăjiturilor și fructelor în orice perioadă a anului.

Curățare ușoară și durabilitate

Acoperire BIOceramică

Acoperirea durabilă BIO-ceramică are o suprafață netedă, este ușor de curățat fără a folosi agenți de curățare abrazive și, în plus, nu își pierde culoarea nici după o utilizare îndelungată. Acoperirea nu este supusă coroziunii, nu se zgârie și durează mult timp.

Economie de energie în modul standby

Mod Eco

Modul ECO economisește consumul de energie în modul de așteptare, ceea ce va reduce factura de energie electrică.

Gusturi de mâncare de casă

Rețete din bucătăria rusească

Satisfaceți-vă dorința de a încerca să gătiți acasă mâncăruri tradiționale cu ajutorul rețetelor de bucătărie națională preprogramate. Gătiți-vă mesele preferate prin apăsarea unui buton și economisiți timp.