Mai mult spațiu în interior, stil mai uniform la exterior



Tehnologia SpaceMax


Depozitați mai multe alimente cu un interior foarte spațios. Tehnologia sa unică SpaceMax ™ permite pereților să fie semnificativ mai subțiri prin utilizarea unei cantități minime de izolație de înaltă performanță. Astfel, creează mai mult spațiu de stocare fără a crește dimensiunile externe sau a reduce eficiența energetică.


De lungă durată și eficient din punct de vedere energetic

invertor digital


Compresorul digital invertor Samsung vă menține alimentele cu până la 50% mai eficiente din punct de vedere energetic și poate funcționa timp de 21 de ani continuu *. Acesta își reglează automat viteza ca răspuns la cererea de răcire. Iar durabilitatea sa este garantată timp de 10 ani **.



Design armonios și elegant


Design elegant și fără probleme


Oferă casei tale un aspect elegant și modern. Designul său elegant și fără probleme de adâncime profundă se va potrivi perfect cu dimensiunile aparatelor și dulapurilor existente pentru a crea un interior de bucătărie armonios. De asemenea, are uși plate frumoase, cu mânere încorporate, care nu ies în afară.





Design armonios și elegant



Oferă casei tale un aspect elegant și modern. Designul elegant și fără sudură se combină perfect cu aparatele și dulapurile existente pentru a crea un interior de bucătărie armonios. De asemenea, are uși plate frumoase, cu mânere încorporate, care nu ies în afară.




Răcire și îngheț accelerate



Metal Cooling


Păstrați alimentele proaspete, chiar dacă deschideți și închideți ușa frecvent. Canalul de răcire cu metal din peretele din spate ajută la menținerea unei temperaturi interioare optime. Păstrează frigul și împiedică pierderea aerului rece când ușa este deschisă și recuperează rapid orice căldură pierdută când este închisă din nou.



Răcire sau îngheț puternic


Răcire sau îngheț puternic


Bucurați-vă de răcire rapidă. Prin simpla apăsare a unui buton, Power Cool suflă aer extrem de rece în frigider pentru a răci rapid mâncarea sau băuturile preferate. Iar Power Freeze oferă o explozie rapidă de aer rece în congelator. Este minunat pentru congelarea fortificării alimentelor congelate și prepararea gheții.



locatie convenabila


Raft EZ Slide


Faceți mai ușor de recuperat mâncarea, astfel încât să nu existe spațiu mort cu EZ Slide. Este construit pe balamale mobile și doar alunecă și se întoarce. Acest lucru face mai ușor să găsiți produsele de care aveți nevoie.



Mai multă gheață, mai mult spațiu de depozitare a congelatorului


IceMaker


Creați mai mult spațiu de stocare a alimentelor, dar aveți încă suficientă gheață cu Slim In-door Ice Maker *. Încorporat în ușă, oferă spațiu suplimentar de depozitare, eliberând spațiu pentru congelator, dar poate produce și stoca multă gheață. Capacul din plastic transparent face ușor să vedeți cât a mai rămas.



Depozitare convenabilă a vinurilor preferate

Raft de vin


Stocați în mod convenabil și simplu băuturi. Raftul este conceput pentru a stoca în siguranță sticlele, astfel încât acestea să nu se învârtă și să fie ușor accesibile. Poate fi instalat fie în partea de sus, fie în partea de jos a frigiderului. În acest fel, vă puteți bucura cu ușurință de un pahar de băutură delicios răcită oricând doriți.



Aroma naturală a produselor fără mirosuri străine


filtru dezodorizant


Păstrați interiorul frigiderului dezodorizat și păstrați aroma originală a alimentelor pentru mai mult timp. Filtrul de deodorizare încorporat elimină mirosurile puternice, deoarece aerul trece constant prin filtrele de cărbune. Prin urmare, nu este nevoie de alte soluții de control al mirosurilor.



Depozitați cu ușurință mai multe legume și fructe

cutie Vege


Capacitatea mare a Vege Box oferă un spațiu convenabil de depozitare pentru cantități mari de legume și fructe proaspete. Și pentru că este atât de mare, este mult mai ușor să găsești totul, pentru că sunt toate într-un singur loc și ușor de ajuns, astfel încât să te poți bucura de ele mai des fără să ocupi spațiu valoros în bucătărie.