Monitor curbat

Monitorul Samsung LC27R500FHIXCI CURVED de 27" a devenit membru al unei familii de panouri curbate care acoperă o suprafață mare a imaginii afișate și nu obosesc ochii. Conceptul de cadru subțire este ușor de integrat în soluțiile interioare, unde este organic. ia locul.Tehnologiile pentru imbunatatirea dinamicii redarii continutului video fac imaginea neteda chiar si in scenele cele mai solicitante de resurse.Modul Joc adapteaza schema de culori la genul actual, tinand cont de toate caracteristicile unui anumit joc.

Foto 1 Samsung LC24RG50FQIXCI

Extrem de subțire

Carcasa are o formă foarte îngrijită, lipsită de detalii inutile, o geometrie clară creează un aspect minimalist. Pe trei laturi, ramele ultra-subtiri sunt aproape invizibile, ceea ce contribuie la o vizualizare confortabila a continutului. Nuanța profundă de albastru închis subliniază designul nobil. Standul în formă de Y s-a dovedit a fi excelent în practică, nu ocupă mult spațiu și arată organic cu restul componentelor.

Foto 2 Samsung LC24RG50FQIXCI

Dinamica perfectă

Tehnologia AMD Radeon FreeSync adaptează scenele cu ritm rapid la frecvența de cadre la rata de reîmprospătare, rezultând fără scene neclare și sărituri bruște dintr-o parte a locației în alta cu pachete de date lipsă. Răspunsul în timp util la comenzile de bază video și absența unei imagini instabile vă vor permite să vă bucurați de joc și să nu fiți nervos.

Foto 3 Samsung LC24RG50FQIXCI

Potențial de joc

Monitorul Samsung LC27R500FHIXCI CURVED de 27" are cel mai puternic potențial de joc, ceea ce deschide modul de joc pentru utilizator. Când este activat, setările de contrast, luminozitate și detalii sunt reconfigurate pentru mai bine, astfel încât să puteți simți diferența dintre jocul obișnuit și joc. pe echipamente adaptate pentru aceasta .

Foto 4 Samsung LC24RG50FQIXCI

Totul până la cel mai mic detaliu

Matricea VA menține un raport de contrast de 3.000:1, aducând alb-negru la forma lor originală cea mai pură. Deci fiecare detaliu va fi separat clar de fundalul general, ceea ce este necesar mai ales în jocuri când este întuneric în spațiul virtual. Dușmanii nici măcar nu vor ști despre prezența ta, în timp ce tu vei vedea locația fiecăruia dintre ei chiar și în întuneric.

Foto 5 Samsung LC24RG50FQIXCI

Îngrijirea organelor vizuale

Protecția ochilor cu modul Eye Saver elimină la maximum lumina albastră care este inconfortabilă pentru ochi, descarcând retina. Tehnologia Flicker Free elimină pâlpâirea pe monitorul Samsung LC27R500FHIXCI CURVED de 27" prin stabilizarea imaginii. Totul este bine gândit pentru a vă odihni ochii.

Foto 6 Samsung LC24RG50FQIXCI