8000

MAX DPI

LIGHTSYNC

RGB

CLASSIC

DESIGN

VĂ PREZENTĂM G203

GAMING-GRADE PERFORMANCE


G203 raportează de 1.000 de ori pe secundă, de 8 ori mai rapid decât șoarecii standard. Aceasta înseamnă că atunci când mouse-ul este mutat sau făcut clic, răspunsul de pe ecran este practic instantaneu.

DESIGN CLASSIC


G203 este inspirat de designul clasic al legendarului mouse de joc Logitech G100S. Iubit de jucătorii din întreaga lume și un favorit al profesioniștilor din domeniul sporturilor, este un design clasic pe care l-am reproiectat și optimizat din interior spre exterior pentru a fi ușor, durabil și confortabil.

GAMING GRADE SENSOR


Jucați-vă la maximum de potențial cu un mouse care oferă 200 până la 8.000 DPI, oferind o precizie incredibilă, viteză de urmărire și consistență. Veți obține un control îmbunătățit, indiferent de stilul dvs. de joc.

MECHANICAL BUTTON TENSIONING


Tensiunea mecanică a butonului folosește arcuri metalice pentru a ajuta la menținerea butoanelor stânga și dreapta ale mouse-ului pregătite pentru a face clic, reducând forța necesară. Combinat cu butoane individuale stânga și dreapta, îmbunătățește consistența și oferă o senzație și răspuns excepțional de clic.

LIGHTSYNC RGB


Tehnologia LIGHTSYNC oferă iluminare RGB de ultimă generație care sincronizează iluminarea și profilurile de jocuri cu conținutul dvs. Personalizați dintr-un spectru complet de aproximativ 16,8 milioane de culori și sincronizați animațiile și efectele de iluminare cu celelalte dispozitive Logitech G. Personalizați totul rapid și ușor folosind Logitech G HUB.

ȘASE BUTOANE PROGRAMABILE


Logitech G203 poate fi folosit direct din cutie sau poate fi configurat complet folosind G HUB. Utilizatorii avansați pot configura oricare dintre cele 6 butoane pentru a simplifica acțiunile din joc.

ON-THE-FLY DPI


Comutarea DPI din mers vă permite să comutați între două setări de sensibilitate cu un clic, de la direcționarea precisă a pixelilor de 250 DPI la o mișcare rapidă de 2.500 DPI. Utilizați G HUB pentru a personaliza setările DPI pentru a se potrivi stilului dvs. de joc. De asemenea, ciclismul DPI vă permite să alegeți dintre până la cinci setări DPI în timpul jocului.

MEMORIE LA BORD


Când luați G203 cu dvs., setările dvs. personalizate apar. Salvând preferințele în memoria de la bord folosind Logitech G HUB, îl puteți utiliza pe un alt computer fără a fi nevoie să instalați software sau să vă reconfigurați setările.