Gătitul nu a fost niciodată atât de ușor și convenabil. Cuptorul Hansa BOEI68427 cu 8 moduri de încălzire și un închizător ușor Soft Close este echipat cu o funcție de convecție cu distribuție îmbunătățită a căldurii și circulație constantă a aerului. Acest lucru va scurta timpul de gătire și va permite alimentelor să gătească uniform. Smalțul catalitic special de pe pereți vă va permite să porniți modul de autocurățare deja în timpul procesului de gătit, începând de la 150 ° C.Convecție

Funcția de convecție asigură o distribuție îmbunătățită a căldurii și o circulație constantă a aerului în cuptor. Acest lucru va scurta timpul de gătit și va permite, de asemenea, o coacere mai uniformă și o crustă aurie.


Tava de copt ProCook

În orice cuptor Hansa, puteți găsi de la una până la trei tăvi într-o formă unică de fagure. Această formă asigură o circulație constantă a aerului sub alimente și nu îi permite să ardă la fel de repede ca pe o foaie de copt complet plană. Mai mult, aceeași formă creează nervuri de rigidizare care împiedică partea centrală a foii de copt să se lase în timp, ceea ce se poate întâmpla cu omologii plati.


8 moduri cuptor

Moduri: gratar; element de încălzire superior și inferior + convecție; element de încălzire superior + grătar; dezghețare; element de încălzire inferior; încălzire rapidă; element de încălzire superior + element de încălzire inferior


Gratar electric

Aragazele Hansa sunt echipate cu un grătar electric, care consumă o cantitate mică de energie, dar vă permite totuși să gătiți carne sau pui cu o crustă crocantă și aurie.

Ușă rece 35 ° C

Dacă cuptorul este foarte fierbinte, este periculos să atingi ușa? Nu, dacă este vorba despre un cuptor Hansa cu sistem de ușă rece, în care temperatura sticlei nu depășește 35 ° C. Aceste cuptoare sunt echipate cu un sistem special de răcire, care, în combinație cu un ventilator, asigură un flux continuu de aer rece între geamurile ușii.

Ghidaje pentru tavă cromate

Colierele din oțel inoxidabil facilitează glisarea tăvilor și menținerea lor stabilă. Sunt ușor de îndepărtat și pot fi spălate chiar și în mașina de spălat vase.


Rețete pe ușă

Datorită rețetelor din interiorul ușii, puteți vizualiza și verifica rapid parametrii de gătit chiar pe ușa cuptorului. În funcție de tipul de fel de mâncare, recomandările vor indica consumatorului parametri precum: modul de încălzire, temperatura de gătit, nivelul necesar de setare a foii de copt / cremă și timpul de gătire pentru un anumit fel de mâncare. Tehnologia laser pentru aplicarea acestor sfaturi permite spălarea sticlei într-o mașină de spălat vase.


Raft pentru prăjire

Grătarul are o încuietoare de siguranță care îi mărește stabilitatea - acum poate fi scos liber fără teama că mâncarea va cădea.


Preîncălzire rapidă

Datorită acestui mod, cuptorul se încălzește la o temperatură de 150 ° C în 4 minute. Acum vă puteți concentra pe gătit în loc să așteptați ca cuptorul să atingă temperatura potrivită.


Iluminat

Lumina de fundal vă permite să vedeți spațiul interior, pe parcursul întregului proces de gătit, fără a deschide ușa și a nu lăsa căldura să iasă din camera de lucru.

Usor de curatat

Sticlă ușă detașabilă

Adesea, atunci când este necesar să curățăm cuptorul, ne confruntăm cu o problemă banală: este foarte incomod. Designul ușii cuptorului Hansa vă permite să îndepărtați fără efort geamurile ușii și să le spălați în chiuvetă sau mașină de spălat vase.

Curățarea catalitică

Aceasta este o funcție de autocurățare pentru cuptor. Cuptoarele sunt echipate cu plăci catalitice pe două fețe care descompun grăsimea și murdăria în timpul gătitului la temperaturi de la 150 de grade.

Comutatoare încastrate

Comutatoarele încastrate pot fi complet ascunse în panoul de control. Acest lucru face mult mai ușor îngrijirea cuptorului și este, de asemenea, mai sigur pentru familiile cu copii. Comutatoarele pot fi ascunse chiar și atunci când cuptorul funcționează! Cu această caracteristică, bucătăria dvs. va arăta modernă și elegantă.