5 ANI GARANȚIE COMPRESOR

Înregistrați-vă produsul în termen de 60 de zile de la achiziție pentru a primi 5 ani de service gratuit pentru compresoare (inclusiv perioada principală de garanție). În cazul unei defecțiuni a compresorului, după expirarea perioadei principale de garanție, acesta va fi asigurat pentru o înlocuire gratuită, sub rezerva unui apel de la un specialist de la un centru de service autorizat Whirlpool (apelul, diagnosticarea și manopera se taxează separat ). Această ofertă este valabilă în condițiile descrise. Citiți cu atenție materialele informative plasate în interiorul produsului sau site-ului web https://www.garanplus.eu/

Platforma Everest

Frigidere Whirlpool fabricate pe platforma Everest datorita inaltimii de 1m. 93 cm.are un volum util cu aproximativ 10% mai mult decat frigiderele incorporabile standard. În plus, un plus de volum este oferit de sertarul pentru legume de 36 de litri, care poate fi îndepărtat cu ușurință chiar și atunci când ușa este deschisă la 90°.

Un frigider cu loc pentru toate alimentele.

Frigiderele incorporabile Space400* au o capacitate de 400 de litri, ceea ce este cu 40% mai mult decat frigiderele incorporabile standard. Nu mai trebuie să vă limitați lista de cumpărături. Cu o latime de doar 70 cm. Space400* se va potrivi perfect în interiorul oricărei bucătării, încântându-vă nu numai prin designul său elegant, ci și cu o capacitate bună. * Space400

Dezghețarea a devenit mai ușoară și mai rapidă.

Datorită tehnologiei Less Frost, gheața se formează doar pe pereți, deoarece evaporatorul se înfășoară în jurul congelatorului, ceea ce face dezghețarea mult mai ușoară și reduce durata întregului proces. Less Frost facilitează deschiderea, închiderea și îndepărtarea alimentelor din sertare.

Răcire fast-food.

Funcția de răcire rapidă garantează prospețimea de lungă durată a alimentelor datorită recuperării mai rapide a temperaturii după deschiderea ușii. Cu această funcție, vei putea să răcești mai multe alimente, să păstrezi alimentele mai mult timp fără a-și pierde calitatea și, ca urmare, să mergi mai rar la cumpărături.

Proiectat pentru a ține în siguranță sticlele.

Soluțiile inteligente de gestionare a spațiului asigură accesul ușor și depozitarea alimentelor în compartimentul frigider, maximizând în același timp spațiul util.

Iluminare LED.

Noul sistem de iluminat LED, fiabil și eficient din punct de vedere energetic, utilizează mult mai puțină energie electrică și durează mult mai mult. În plus, va oferi o mai bună vizibilitate în interiorul compartimentului frigider.

6th Sense Fresh Control

Acest model de frigider Whirlpool folosește tehnologia inteligentă 6th Sense Fresh Control. Principiul funcționării sale este că senzorii ultra-sensibili reacţionează la cele mai mici abateri de temperatură (de exemplu, după deschiderea ușii sau plasarea alimentelor) și pornesc instantaneu compresorul pentru a menține temperatura setată de depozitare. Tehnologia 6th Sense Fresh Control ajută la extinderea prospețimii și calității alimentelor de până la 4 ori.

Managementul spațiului

Cu acest frigider de la Whirlpool, poți gestiona cu ușurință spațiul: mutați și scoateți rafturile, plasați produsele într-un mod compact și cel mai convenabil pentru dvs. Rafturile sunt realizate din sticlă călită pentru o durabilitate sporită. De asemenea, puteți regla amplasarea rafturilor-balcoane pe ușă și așezați acolo sticle, pachete cu suc sau lapte.

Atingeți panoul de control

Panoul de control tactil cu control dublu al temperaturii vă permite să controlați temperatura în compartimentul frigider (de la 2°C la 8°C) și în congelator (de la -16°C la -24°C). Și, de asemenea, selectați funcții suplimentare și primiți un semnal de avertizare în cazul unei pene de curent. energie și a lăsat ușa deschisă.

Ușurință în utilizare.

Puteti pune frigiderul aproape de perete, nu va interfera cu deschiderea lui si cu scoaterea usoara a rafurilor si a sertarelor pentru a le ingriji.

Alarma sonora si vizuala externa

Congelatorul vă va anunța dacă ușa a fost deschisă de mult timp și temperatura din ea a crescut peste -9 ° C sau a avut loc o întrerupere a curentului.

Fii economic și cheltuiește mai puțin

Indicatorul ușii deschise vă va spune dacă ușa frigiderului este lăsată deschisă o perioadă lungă de timp.