Gătire rapidă

Friteuza cu aer Hot Blast™ este o nouă metodă de gătit care reduce semnificativ timpul de gătire. Un curent puternic de aer cald intră prin multe orificii, încălzindu-se uniform. Mâncarea iese cu o crustă crocantă, suculentă și apetisantă în interior.

Grătar uniform

Gratarul larg acopera pana la 99%* din suprafata alimentelor. O distribuție mai uniformă a căldurii asigură condiții ideale de gătit.

Mai mult spațiu pentru mese mari

Pregătiți mese mari pe platoul mare. În ciuda compactității cuptorului, volumul camerei de lucru și al plăcii rotative sunt crescute, ceea ce vă permite să gătiți feluri de mâncare pe farfurii mari.

Bucurați-vă de gustul prăjelilor sănătoase

Bucurați-vă de gustul prăjelilor sănătoase fără a folosi ustensile speciale. Modul „rumenire sănătoasă” combină un grătar cu circulația aerului fierbinte, rezultând o crustă crocantă folosind o cantitate minimă de ulei. Și fără tigăi grase!

Mâncare sănătoasă și delicioasă

Alegeți dintr-o varietate de rețete preprogramate, de la orez la fileuri de somon.

Faceți iaurt de casă

Bucurați-vă de tort, pâine, pizza sau iaurt de casă oricând cu funcția de fermentare. Pregătiți iaurturi naturale și aluat fără a folosi aparate electrocasnice suplimentare.

Folosiți fiecare centimetru

Puteți opri placa turnantă pentru a folosi pe deplin spațiul interior. Gătiți rapid și ușor un vas dreptunghiular mare și veți avea mai mult timp să vă bucurați de mâncare.

Mai mult stil. Mai multă comoditate

Designul elegant și ergonomic este foarte confortabil. Sticla mare și detaliile minimaliste conferă cuptorului un aspect elegant și premium. Mânerul elegant încastrat al ușii cu balamale este intuitiv de utilizat.

Economisiți energie electrică în modul de așteptare

Modul ECO reduce semnificativ consumul de energie în modul standby, permițându-vă să economisiți la factura de energie.

Mâncare excelentă cu o crustă crocantă

Placa de rumenire încălzește alimentele uniform de sus și de jos, cum ar fi pizza congelată, caserole, nuggets de pui. De asemenea, puteți coace și prăji fără ulei.