În doar câteva minute ceaiul tău va fi gata

Cu Mi Electric Kettle 2, apa pentru băutura ta caldă va fi fiartă în doar câteva minute. Construcția cu dublu strat a fierbătorului asigură o izolație termică îmbunătățită. Protecția cu mai multe niveluri garantează o utilizare corectă și sigură a aparatului. Datorită volumului mărit de 1,7 litri, el poate fierbe apa pentru un grup mare de persoane într-un singur ciclu.

Putere impresionantă

Cu o putere de 1800 W, fierbătorul va clocoti 1,7 litri de apă în doar 5,5 minute. Aceasta este cu aproximativ 2 minute mai rapid decât unul cu o putere de 1500 W. Nu mai e nevoie să aștepți, Mi Electric Kettle 2 te ajută să organizezi rapid o întâlnire cu ceai pentru întreaga familie sau o pauză de cafea pentru un birou mic.

Design îmbunătățit

Datorită mânerului lat, folosirea fierbătorului a devenit mult mai ușoară. Acum este mai comod să-l țineți când turnați apă sau să-l puneți pe baza de încălzire. Mânerul rămâne rece chiar și după ce apa a fiert. Datorită designului modern și minimalist, fierbătorul arată excelent în orice bucătărie.

Фото 4 Electric Kettle 2

Bază din aluminiu

Baza este realizată dintr-un strat mai gros de aluminiu, pentru o distribuție mai uniformă a căldurii și pentru fierberea mai rapidă a apei

Deschidere în două etape a capacului

Capacul cu inel colector adună condensul și împiedică stropirea lui la deschiderea fierbătorului. La apăsarea butonului, capacul se deschide parțial, astfel încât picăturile care s-au adunat pe suprafața sa să nu se împrăștie și să nu vă ardă. Pentru a deschide complet capacul, trebuie apăsat butonul din nou.

Фото 8 Electric Kettle 2

4 nivele de protecție

Cele 4 niveluri de siguranță electrică împiedică defecțiunile și problemele de funcționare a Mi Electric Kettle 2 și prelungesc durata sa de utilizare. Fierbătorul este protejat împotriva supraîncălzirii și se oprește automat după ce apa a fiert. Atunci când este pornit fără apă, acesta se oprește automat. Protecția împotriva electrocutării și siguranța specială oferă încredere în utilizarea aparatului.

Suprafața interioară din inox

Suprafața interioară a fierbătorului, inclusiv capacul, este fabricată din oțel inoxidabil 304 - un material sigur pentru sănătate, care nu degajă mirosuri și nu formează compuși la contactul cu apa. Suprafața solidă, fără sudură, este rezistentă la oxidare și la formarea ruginii. Această suprafață este ușor de curățat, deoarece petele de calcar apar rar pe ea.

Фото 6 Electric Kettle 2

Izolație termică îmbunătățită

Construcția cu două straturi a fierbătorului, cu un strat izolant intermediar, îmbunătățește izolația termică a aparatului și ajută la menținerea apei calde mai mult timp. Ulterior, la atingerea fiebătorului, nu veți suferi arsuri, chiar dacă tocmai a fiert apa.

Proiectat pentru comfort

Ceainicul Electric Kettle 2 este echipat cu un mâner confortabil, care nu se încălzește nici măcar după fierberea apei, iar forma sa ergonomică asigură o prindere sigură, vă va ajuta să pregătiți rapid și în siguranță o băutură fierbinte. Apăsarea butonului deschide capacul pentru a putea turna cantitatea necesară de apă. Baza fierbătorului are un compartiment special pentru depozitarea ordonată a cablului. Indicatorul aparatului vă permite ușor sa determinați dacă acesta funcționează sau nu.

Фото 9 Electric Kettle 2