Cuptorul electric Hansa va deveni un asistent funcțional în bucătăria dvs. Ghidajele telescopice scoase vor împiedica căderea foii de copt, chiar și cu un vas foarte greu. Sistemul de preîncălzire rapidă la 150 ° C în 4 minute vă ajută să vă concentrați asupra gătitului fără a aștepta ca cuptorul să atingă temperatura dorită. Iluminatul interior vă va permite să observați procesul de gătit fără a lăsa căldura să iasă din camera de lucru.




Convecție

Funcția de convecție asigură o distribuție îmbunătățită a căldurii și o circulație constantă a aerului în cuptor. Acest lucru va scurta timpul de gătit și va permite, de asemenea, o coacere mai uniformă și o crustă aurie.


Tava de copt ProCook


În orice cuptor Hansa, puteți găsi de la una până la trei tăvi într-o formă unică de fagure. Această formă asigură o circulație constantă a aerului sub alimente și nu îi permite să ardă la fel de repede ca pe o foaie de copt complet plană. Mai mult, aceeași formă creează nervuri de rigidizare care împiedică partea centrală a foii de copt să se lase în timp, ceea ce se poate întâmpla cu omologii plati.



8 moduri cuptor


Moduri: gratar; element de încălzire superior și inferior + convecție; element de încălzire superior + grătar; dezghețare; element de încălzire inferior; încălzire rapidă; element de încălzire superior + element de încălzire inferior


Grill Electric


Aragazele Hansa sunt echipate cu un grătar electric, care consumă o cantitate mică de energie, dar vă permite totuși să gătiți carne sau pui cu o crustă crocantă și aurie.



Ușă rece 35 ° C

Dacă cuptorul este foarte fierbinte, este periculos să atingi ușa? Nu, dacă este vorba despre un cuptor Hansa cu sistem de ușă rece, în care temperatura sticlei nu depășește 35 ° C. Aceste cuptoare sunt echipate cu un sistem special de răcire, care, în combinație cu un ventilator, asigură un flux continuu de aer rece între geamurile ușii.




Ghidaje pentru tavă cromate


Colierele din oțel inoxidabil facilitează glisarea tăvilor și menținerea lor stabilă. Sunt ușor de îndepărtat și pot fi spălate chiar și în mașina de spălat vase.



Rețete pe ușă

Datorită rețetelor din interiorul ușii, puteți vizualiza și verifica rapid parametrii de gătit chiar pe ușa cuptorului. În funcție de tipul de fel de mâncare, recomandările vor indica consumatorului parametri precum: modul de încălzire, temperatura de gătit, nivelul necesar de setare a foii de copt / cremă și timpul de gătire pentru un anumit fel de mâncare. Tehnologia laser pentru aplicarea acestor sfaturi permite spălarea sticlei într-o mașină de spălat vase.

Raft pentru prăjire

Grătarul are o încuietoare de siguranță care îi mărește stabilitatea - acum poate fi scos liber fără teama că mâncarea va cădea.



Preîncălzire rapidă

Datorită acestui mod, cuptorul se încălzește la o temperatură de 150 ° C în 4 minute. Acum vă puteți concentra pe gătit în loc să așteptați ca cuptorul să atingă temperatura potrivită.

Iluminat

Lumina de fundal vă permite să vedeți spațiul interior, pe parcursul întregului proces de gătit, fără a deschide ușa și a nu lăsa căldura să iasă din camera de lucru.

Usor de curatat

Sticlă ușă detașabilă

Adesea, atunci când este necesar să curățăm cuptorul, ne confruntăm cu o problemă banală: este foarte incomod. Designul ușii cuptorului Hansa vă permite să îndepărtați fără efort geamurile ușii și să le spălați în chiuvetă sau mașină de spălat vase.

Curatare cu abur Aqualytic

Datorită structurii super-netede a stratului de email, cuptorul poate fi curățat rapid, ușor și eficient. Este suficient să turnați 0,5 apă pe o foaie de copt, setați temperatura la 100 ° C și timpul la 30 de minute. După ce aburul s-a înmuiat și a înmuiat murdăria de pe pereții cuptorului, ștergeți-l cu o cârpă umedă sau un burete, iar suprafața va deveni strălucitoare și curată.

Comutatoare încastrate

Comutatoarele încastrate pot fi complet ascunse în panoul de control. Acest lucru face mult mai ușor îngrijirea cuptorului și este, de asemenea, mai sigur pentru familiile cu copii. Comutatoarele pot fi ascunse chiar și atunci când cuptorul funcționează! Cu această caracteristică, bucătăria dvs. va arăta modernă și elegantă.