Tastatură cu fir K120

Tastatură USB plug-and-play

 FIABILITATE ȘI SIMPLITATE

Fiecare problemă are o soluție simplă. De aceea, această tastatură full-size este perfectă. Este un dispozitiv fiabil și robust, cu un panou digital și un design practic, care este gata de utilizare chiar din cutie fără configurare suplimentară. Nu trebuie decât să conectați această tastatură cu fir la un port USB și sunteți bine.

CARACTERISTICI CHEIE


DISPOZITIVE CONVENIENTE DE MĂRIME COMPLETĂ

Această tastatură mare cu tastatură numerică încorporată face ca introducerea datelor, calculele și navigarea să fie ușoară. Bara spațială buclată și caracterele clare de pe toate tastele oferă o experiență de tastare familiară și confortabilă.

CONECTARE SIMPLĂ

Tastatura este gata imediat pentru utilizare fără configurare suplimentară. Conectați-l la un port USB și puteți începe să lucrați. Fără descărcări, fără modificări - nimic deloc.

DURABIL ȘI IMPERMEABIL

Design impermeabil, tastele durabile și picioarele de înclinare stabile, reglabile pe înălțime, asigură durabilitatea tastaturii.

FUNCȚIONEAZĂ ȘI NU SPARE

Logitech este considerat cel mai mare producător mondial de tastaturi și șoareci. Toate dispozitivele sale sunt de înaltă calitate și fiabilitate, iar K120 nu face excepție.

OBȚINE TEXTURILE CU PLĂCERE

Această tastatură robustă, cu taste înalte și recul, va aduce înapoi vechea voastră plăcere de tastare.


FĂCUT CU PLASTIC RECICLAT

Părțile din plastic ale modelului K120 conțin plastic reciclat certificat - 72% pentru mouse și 54% pentru tastatură. Reutilizarea unor piese din plastic de electronice depășite și depășite poate reduce semnificativ cantitatea de emisii de dioxid de carbon în mediu.