Caso WineComfort 380

Dispozitiv de control al vinului de înaltă calitate cu tehnologie de compresor.

Zone de temperatură

Frigider pentru vin cu compresor cu două zone CASO WineComfort 380 Smart, conceput pentru păstrarea vinului în intervalul de temperatură de la 5 la 20°C. Zona superioară este pentru păstrarea vinurilor albe și spumante (6-10°C), cea inferioară este pentru vinurile roșii (12-18°C). Zonele functioneaza autonom, fiecare echipata cu propriul circuit de racire si panou de comanda. Răcitorul de vinuri este echipat cu un compresor modern care nu face aproape niciun zgomot și nu vibrează cu greu.

O atenție uimitoare

Dulapul pentru vinuri CASO WineComfort 380 Smart este echipat cu o singură cameră. Circulația aerului în interior se datorează chiar și ventilatorului de viteză mică. Există un filtru UV special pe ușa de sticlă a aparatului, care protejează vinul de expunerea directă la lumina soarelui și de schimbările de temperatură exterioară. Usa este echipata cu incuietoare. Corpul din oțel este rezistent la zgârieturi. Întreținerea echipamentului se realizează cu ajutorul detergenților neagresivi.

Rafturi adaptive

Șapte rafturi detașabile din lemn sunt concepute pentru depozitarea corespunzătoare a vinului: sticlele sunt așezate orizontal (capacitate - 38 de sticle). Rafturile din lemn sunt echipate cu încuietori împotriva extinderii spontane și compensează efectele mecanice ale compresorului și ventilatorului. Datorită funcției WiFi Smart Control, prin aplicația mobilă CASO-APP, poți monitoriza de la distanță parametrii dulapului tău de vin și îi poți modifica dacă este necesar. Gestionarea se realizează folosind două panouri tactile. Reglarea indicatoarelor de temperatură în trepte de 1°C se face prin apăsarea „∧” și „∨”. Iluminarea interioară poate fi controlată folosind butonul „Lumină”. Pentru a citi eticheta, nu este nevoie să deschideți ușa frigiderului - panourile LED sunt aprinse de un buton de pe panoul de control extern.

Control la atingere

Comenzile tactile ergonomice combinate cu un afișaj LED vă vor ajuta să alegeți temperatura cea mai potrivită pentru vinul dumneavoastră.

Caracteristici inteligente

Personalizează-ți dispozitivul chiar și atunci când nu ești acasă.
Aplicația vă va permite să aveți control deplin oriunde și oricând.