Fotografie 1 Samsung ME88SUT/BW

Samsung ME88S

Tehnologii moderne în bucătăria ta

Cuptorul cu microunde Samsung ME88SU este închis într-o carcasă elegantă și elegantă, cu aspectul său bucătăria dumneavoastră se va transforma într-o zonă Hi-Teck modernă. Operarea simplă, programele automate funcționale și un nivel ridicat de siguranță în funcționare fac din cuptorul cu microunde piesa centrală a bucătăriei dumneavoastră.

Economie de energie

Cu cel mai mic consum de energie în standby, puteți economisi până la 40% la factura de energie electrică.

Foto 2 Samsung ME88SUT/BW
Foto 3 Samsung ME88SUT/BW

Dezghețare inteligentă

Pentru a asigura procesul corect de dezghețare, cuptorul cu microunde Samsung ME88SU setează automat parametrii optimi, astfel încât produsele să se încălzească uniform din interior, să păstreze toate proprietățile utile, structura, densitatea și aroma proaspătă în timpul procesului de dezghețare. După decongelare, produsele arată proaspete și gata de utilizare.

Preparare ușoară a mâncărurilor complexe

Utilizați meniul automat pentru a găti mâncăruri delicioase pentru familie și prieteni. Nu mai trebuie să petreci mult timp în bucătărie, să monitorizezi procesul și să controlezi parametrii. Doar găsiți rețeta dorită și faceți clic pe butonul. Samsung ME88SU se va ocupa de restul singur.

Foto 4 Samsung ME88SUT/BW
Foto 5 Samsung ME88SUT/BW

Sistem unic de distribuție cu microunde

Datorită tehnologiei inovatoare de distribuție triplă, microundele pătrund în toate zonele camerei și afectează alimentele din mai multe direcții. Acest lucru asigură o prelucrare uniformă și minuțioasă a produselor, reduce timpul de expunere și garantează rezultate excelente.

acoperire ceramică

Emailul ceramic durabil și rezistent la uzură nu se teme de zgârieturi și de expunerea la temperaturi ridicate. Nu absoarbe grăsimea și funinginea, astfel încât orice murdărie de pe suprafața ceramică poate fi îndepărtată cu ușurință cu o cârpă umedă. Învelișul ceramic unic previne răspândirea bacteriilor și ține mirosurile în afara camerei. Chiar și după o utilizare prelungită, cavitatea cuptorului cu microunde arată ca nouă.

Foto 6 Samsung ME88SUT/BW
Foto 7 Samsung ME88SUT/BW

Blocare pentru copii

Un sistem special de blocare vă permite să nu vă faceți griji cu privire la apăsarea accidentală și nu permite încălcarea regulilor de funcționare în siguranță.