AUTENTICA

PANELA DE CONTROL

Aparatul de cafea DeLonghi ETAM 29.510 B Autentica este un aparat de cafea în stil italian și de înaltă calitate. Datorită panoului de control tactil iluminat, este foarte ușor să setați parametrii doriți pentru prepararea unei băuturi. Puteți face cafea tare și moale, cafele mici, medii sau mari.

FUNCȚIA «DOPPIO+» - ESPRESSO DUBLU

Îți place espresso? Acum vă puteți delecta de două ori. Deoarece prin apăsarea butonului Doppio +, Autentica 29.510 B vă va face un espresso dublu delicios cu o cantitate de două ori mai mare decât cea a cafelei și a apei decât o porție obișnuită. Această funcție se aplică numai pentru prepararea cu boabe de cafea.

Cappuccino

Acest aparat de cafea este echipat cu sistemul Cappuccino, datorită căruia dispozitivul pregătește o băutură delicioasă cu spumă pufoasă de lapte. Poate fi pegătit cappuccino, latte machiato sau aparatul pentru cappuccino poate fi folosit pentru a pregăti apă fierbinte pentru ceai.

«LONG»

Dacă vă place să vă răsfățați cu un americano, atunci pentru aceasta există un buton special pe panou numit „Long”, când îl apăsați, această băutură este pregătită. Aceasta înseamnă că nu va trebui să alegeți dimensiunea porțiunii și alte setări pentru o lungă perioadă de timp. Doar un buton - și în câteva momente vă bucurați deja de băutura dvs. preferată.


CAFEA ESTE DE'LONGHI

VEZI TOATE MODELURILE

Scurtmetraj
cu un ambasador
- exclusiv pentru tine

O poveste despre gust, senzații excepționale și plăcere. Aceasta este o poveste Perfetto în care Brad se bucură de un moment de cafea de la DeLonghi.

Espresso

   Crema potrivita de crema de nuci

   Corp dens, rotunjit

Cheia momentului perfect de cafea

Gust și aromă de cafea proaspătă în casa ta - în orice moment al zilei sau al nopții. Rezultate perfecte într-o ceașcă - de la espresso la latte.

Băuturi din lapte

   Spumă de lapte groasă și delicată 

   Proporții ideale de cafea și lapte


CAFEA ESTE DE'LONGHI

vezi toate modelurile