Fotografie 1 Samsung GE88SUT

Samsung GE88SUT

Soluția perfectă pentru bucătăria ta

Cuptorul cu microunde Samsung GE88SU vă va ajuta să gătiți mâncăruri variate și gustoase, petrecând mai puțin timp în bucătărie. Tehnologiile moderne, comenzile simple, prezența unui grătar și programele încorporate reduc procesul de gătit la apăsarea câtorva butoane de pe panoul de control.

Consum economic de energie

În modul standby, cuptorul cu microunde Samsung GE88SU are una dintre cele mai mici rate de consum de energie, economisind până la 40% energie în comparație cu alte modele similare.

Foto 2 Samsung GE88SUT
Foto 3 Samsung GE88SUT

Dezghețare conform regulilor

Cuptorul cu microunde Samsung GE88SU asigură că alimentele sunt dezghețate rapid și corect în același timp, ca și cum ar fi dezghețate în condiții naturale. Încălzirea uniformă graduală pe tot volumul păstrează structura, suculenta și densitatea produselor.

Gătit rapid cu meniu automat

Cu meniul automat încorporat, puteți găti feluri de mâncare de orice complexitate apăsând un buton de pe panoul de control. Acum nu trebuie să setați temperatura și să controlați timpul, doar selectați rețeta dorită din opțiunile disponibile, Samsung GE88SU se va ocupa de restul.

Foto 4 Samsung GE88SUT
Foto 5 Samsung GE88SUT

Distribuție inovatoare a valurilor

Datorită sistemului unic de distribuție triplă cu trei puncte de distribuție a cuptorului cu microunde, toate felurile de mâncare vor fi gătite impecabil și vă vor încânta cu un gust excelent. Nici măcar alimentele încălzite în cuptorul cu microunde nu sunt inferioare ca gust față de alimentele proaspăt preparate.

Protecția Copilului

Sistemul de blocare elimină apăsarea accidentală sau schimbarea programului și, de asemenea, previne încălcarea regulilor de funcționare.

Foto 6 Samsung GE88SUT

Acoperire ceramică

Utilizarea emailului ceramic ca strat de acoperire simplifică procesul de curățare a camerei. Emailul ceramic este excepțional de durabil și rezistent la zgârieturi și așchii. Nu se teme de temperaturile ridicate și nu absoarbe grăsimea și funinginea. Emailul previne dezvoltarea bacteriilor in interiorul camerei, chiar si dupa o utilizare indelungata, invelisul interior va arata ca nou.

Foto 7 Samsung GE88SUT