K780 MULTI-DEVICE WIRELESS KEYBOARD

O tastatură. Echipată complet. Pentru computer, telefon și tabletă.

O TASTATURĂ, ORICARE DISPOZITIV

Faceți cunoștință cu K780, o tastatură compactă, concepută pentru epoca multi-tasking de astăzi. Compatibil cu până la trei dispozitive, puteți comuta tastarea între telefon, tabletă și computer într-un singur flux. Durabil și compact, este, de asemenea, un economizor de spațiu care poate rezista la ore și ore de utilizare confortabilă.

MULTI-DEVICE FLOW

Conectați până la trei dispozitive și comutați între ele. Easy-Switch vă permite să tastați pe laptop sau computer, apoi să continuați să tastați pe telefon sau tabletă - totul cu o simplă apăsare de buton. Deblocați mai multe personalizări cu software-ul Logitech Options, care vă permite să personalizați tastele, să creați comenzi rapide cu taste rapide sau să verificați nivelul bateriei.

COMPACTĂ CU UN SUPORT INTEGRAT

Toate tastele de care aveți nevoie într-un format compact, ideal pentru cadre mai mici sau spații de lucru restrânse. Cu un tastatură numerică încorporată, puteți efectua toate introducerile de date cu o acoperire mai mică și mai mult spațiu pentru mouse. Suportul din cauciuc integrat deține o varietate de dispozitive la un unghi de vizualizare confortabil, de la telefoane inteligente la un iPad de 12 ”.

TIPARE CONFORTABILĂ, SILENȚIOASĂ ȘI EXACTĂ

Tastele Perfect Stroke sunt create cu atenție pentru a oferi o experiență de tastare fluidă și ultra-precisă - cu o reacție pe care o simți, dar nu o auzi. Designul tastelor rotunde se potrivește cu forma vârfurilor degetelor, pentru o senzație de tastare ușoară și confortabilă.

FLEXIBIL ȘI COMPATIBIL

Conectați-vă cum doriți. K780 poate fi asociat rapid prin Bluetooth ® tehnologia fără fir sau receptorul USB Unifying. Compatibil cu Windows ® , Chrome OS ™ , macOS, Android ™ , iOS și iPadOS - mapează chiar tastele și comenzile rapide către sistemul dvs. de operare preferat, astfel încât să puteți trece cu ușurință de la un dispozitiv la altul.

CONSTRUIT PENTRU LUCRU NEÂNCETAT

K780 este construit cu aceleași standarde de înaltă calitate și fiabilitate care au făcut din Logitech liderul global pentru șoareci și tastaturi. Durată de viață a bateriei de până la 24 de luni elimină dificultățile de schimbări frecvente ale bateriei, cu un comutator de pornire / oprire la îndemână și o tehnologie de economisire a energiei care păstrează durata de viață a bateriei.

INSTUMENTE EXCELENTE. LUCRU MAI EFICIENT

Soluția ar trebui să fie simplă. Obțineți tot ce aveți nevoie pentru a vă produce, conecta și deține spațiul dvs. Această setare completă de birou - mouse, tastatură, căști și cameră web - va oferi un confort și o productivitate sporită datorită funcțiilor fără sudură și intuitive care vă fac sarcinile de zi cu zi mai ușoare și mai rapide , Deci, veți face mai mult, fără a fi nevoie să vă gândiți de două ori la asta.