WIRELESS MECHANICAL


G613 is a next generation wireless keyboard designed for gamers who demand both the high performance capabilities of mechanical switches and the freedom of wireless gaming.

LIGHTSPEED

WIRELESS

ROMER-G TACTILE

FASTER QUIETER SWITCHES

18 LUNI

DURATA DE VIATA A BATERIEI

LIGHTSPEED WIRELESS


Prin inginerie și proiectare end-to-end, Logitech G a dezvoltat o soluție wireless robustă pentru a rezolva problemele fundamentale de latență, stabilitate și conectivitate. Rezultatul final este LIGHTSPEED, o soluție wireless de calitate, care atinge performanțe asemănătoare firelor.

ROMER-G TACTILE


Comutatoarele tactile Romer-G oferă performanțe mecanice silențioase și precise, cu o senzație și o durabilitate incredibile, cu o durată de clic de 70 de milioane. Alegerea profesioniștilor de top în sporturi, comutatoarele tactile Romer-G au o acționare scurtă la 1,5 mm, ceea ce înseamnă 25% mai rapid apăsări de taste decât întrerupătoarele mecanice standard ale concurenței. Romer-G este un amestec perfect de viteză, precizie și performanță silențioasă, păstrând în același timp o senzație de acționare tactilă distinctă.

TASTE G PROGRAMABILE


Șase taste G dedicate pot fi programate cu macro-uri personalizate și comenzi în aplicație. Executați acțiuni complexe, simplu și rapid, cu o apăsare de tastă. Tastele G pot fi atribuite fiecărui joc sau profil de aplicație pentru personalizare și comoditate. Utilizați Logitech G HUB pentru a configura și gestiona cu ușurință profiluri, comenzi și multe altele.

CONECTAȚI-VĂ LA MAI MULTE DISPOZITIVE


Conectați-vă la wireless LIGHTSPEED pentru o viteză de raportare rapidă de 1 ms sau treceți la un alt dispozitiv prin simpla apăsare a unui buton utilizând conectivitatea Bluetooth ®. Comutați între wireless LIGHTSPEED de înaltă performanță prin receptor USB și Bluetooth - rapid și ușor.

DURATĂ DE VIAȚĂ A BATERIEI DE 18 LUNI

Folosind doar 2 baterii AA, G613 poate fi utilizat până la 18 luni. Atunci când bateria este la 15%, atât indicatorul luminos LED de stare de pe tastatură, cât și notificările Logitech G HUB vă vor avertiza înainte de momentul critic.

NEXT GEN WIRELESS GAMING DESKTOP

Asociați tastatura mecanică fără fir G613 cu mouse-ul wireless pentru jocuri G603 pentru a achiziționa soluția completă pentru desktop fără fir. G603 include senzorul HERO de nouă generație, wireless LIGHTSPEED, sistem de gestionare a energiei Hi-Lo și mai multe caracteristici de înaltă performanță pe care le cer entuziaștii de jocuri.

IN CUTIE


Tastatură mecanică fără fir G613


Receptor USB LIGHTSPEED


Suport telefonic


Cablu USB extensor


2 baterii AA


Documentația utilizatorului