EQUIPPED WITH HERO SENSOR

G403 intră în ring cu senzorul HERO 25K de nouă generație. Pregătește-te pentru un mouse cu urmărirea de nivel 1: 1, interval de sensibilitate DPI maxim 100-25.600 și netezire, filtrare sau accelerare zero.

HERO 25K SENSOR

1:1 TRACKING, 25,600 MAX DPI

LIGHTSYNC

RGB LIGHTING

DUAL-INJECTED

RUBBER SIDE GRIPS

HERO 25K SENSOR

Faceți cunoștință cu senzorul HERO 25K de ultimă generație, cel mai avansat senzor de până acum, cu urmărire 1:1, 400+ IPS și sensibilitate maximă de 100-25.600 DPI – plus netezire, filtrare sau accelerare zero.

LIGHTSYNC RGB

Iluminarea RGB bazată pe joc, cu spectru complet, răspunde acțiunii din joc, sunetului și culorii ecranului, sincronizându-se între uneltele G. Personalizați animațiile și efectele de iluminare de la ~ 16,8M culori folosind software-ul de jocuri G HUB și personalizați pentru a se potrivi echipamentului dvs.

CONFORT ȘI CALITATE SUPREMĂ

G403 este ușor și confortabil conceput pentru a se modela pe mâna ta cu mânere de cauciuc pentru un control sporit. O greutate detașabilă opțională de 10 g vă permite să reglați greutatea în funcție de preferințele dumneavoastră.

G HUB

Configurați 6 butoane programabile utilizând software-ul Logitech G HUB pentru a simplifica acțiunile din joc. Personalizați setarea de sensibilitate DPI între 100 - 25.600 DPI. Alegeți direcționarea precisă a pixelilor, cu sensibilitate redusă, pentru o manevrabilitate rapidă.

ADVANCED GAMING PERFORMANCE

With a 1ms response time, G403 is up to 8x faster than standard mice not designed specifically for gaming, delivering near-instantaneous moves and clicks. G403 also features advanced metal-spring button tensioning, keeping the primary left and right mouse buttons poised to trigger with less force. That means exceptional button feel, response, and consistency with every click.