O cafea excelentă la dorință în orice timp al zilei, doar la o atingere de buton depărtare

Aparatul de cafea Delonghi Dinamica ECAM 350.55.B gândit până în cele mai mici detalii - savurați băuturile de cafea preferate fără a vă distrage la deservirea aparatului.

Cafea la o singură atingere

Espresso, americano, Cappuccino sau Latte Macchiato — pregătiți aceste rețete clasice doar cu o singură atingere.


Funcția Clean

Cu o rotație a regulatorului inițializează sistema de curățire care automat vă va curăța elementele interne ce au fost in contact cu laptele.


Reglarea înălțimii

Reglați înălțimea dispensorului după dimensiunea cănii — de la 8 cm până la 13,5 cm — pentru a turna confortabil.


Drink Menu

Alegețivă băutura preferată din meniul detaliat de cafea: Long, ristretto, latte, flat white, doppio+, lapte cald, lungo.

Tehnologie a bariștilor Italieni

Înainte de pregătire, cafeaua măcinată este udată la o teperatură și presiune specifică pentru a reda bauturii toată aroma și gustul boabelor de cafea.

Capucinator inovațional

Sistema patentată crează băuturile cu un balas excelent dintre cafea și lapte și o consistență perfecă a spumei.

13 grade de măcinare

Râșnița din oțel în formă de concă a aparatului de cafea Delonghi macină bobul întreg cu precizie 100%. Alegeți dintre 13 grade de măcinare pentru a scoate în evidență caracterul amestecului dvs. preferat.

Mereu un gust proaspăt

Tehnologia patentată Tubeless vă asigură că băutura dvs. este făcută doar cu boabe proaspăt măcinate și nu intră în contact cu cafeaua măcinată ce a fost măcinată anterior.

Control simplu

Aparatul de cafea Delonghi Dinamica ECAM 350.55.B are un meniu intuitiv - folosind butoanele tactile. Toți parametrii de setare sunt afișați pe un dislpay cu text în două rânduri.

Spumare inovatoare a laptelui

Reglați volumul, puterea și temperatura după bunul plac și salvați-vă propriile rețete. Aparatul de cafea Delonghi va pregăti băuturile după placul vostru.

Inima aparatului de cafea

Unitatea de infuzare detașabilă este ușor de îndepărtat și nu necesită nicio întreținere specială - doar clătiți unitatea sub un jet de apă curgătoare.

Temperatura potrivită a băuturei

Capacul a aparatului automat de cafea încălzește cănile înainte de servire - la fel ca în cafenele - pentru o aroma completă a băuturii.


CAFEA ESTE DE'LONGHI

VEZI TOATE MODELURILE

Scurtmetraj
cu un ambasador
- exclusiv pentru tine

O poveste despre gust, senzații excepționale și plăcere. Aceasta este o poveste Perfetto în care Brad se bucură de un moment de cafea de la DeLonghi.

Espresso

   Crema potrivita de crema de nuci

   Corp dens, rotunjit

Cheia momentului perfect de cafea

Gust și aromă de cafea proaspătă în casa ta - în orice moment al zilei sau al nopții. Rezultate perfecte într-o ceașcă - de la espresso la latte.

Băuturi din lapte

   Spumă de lapte groasă și delicată 

   Proporții ideale de cafea și lapte


CAFEA ESTE DE'LONGHI

vezi toate modelurile