Du-ți muzica la petrecere

Sunet incredibil de clar și dinamic la care nu te-ai aștepta de la un sistem atât de compact. SC-UA30 este de calitate a sunetului pentru orice ocazie. Ia-l cu tine în camera ta sau chiar afară. Petreceți timp cu prietenii și familia și împărtășiți muzica voastră preferată. 

Viața cu muzică, regândire

URBAN AUDIO se străduiește să obțină o sofisticare supremă: complet reproiectat și dotat cu funcții superioare, este elegant în design și excelent în sunet. Du muzica din viața ta la un nivel cu totul nou - acum vei simți fiecare notă. URBAN AUDIO vă va umple viața cu o multitudine de sunete rezonante elegante.

Muzica este peste tot

Sunet puternic care umple camera 

Cu un câmp acustic incredibil de larg și un bas puternic, UA30 poate umple orice cameră cu un sunet luxos de 180 de grade. Difuzoarele constau din 6 drivere: două woofere de 13 cm și patru tweetere de 4 cm. Ele creează o presiune acustică uimitoare care poate fi aproape simțită pe piele. 

Fă-ți casa să danseze

Bas puternic cu tehnologia AIRQUAKE 

Basul profund și rezonanța impresionantă, o necesitate pentru o petrecere grozavă, au fost îmbunătățite și mai mult cu sistemul bass reflex Bass Reflex. Sunetele create de woofer trec prin difuzor fără distorsiuni, rezultând un sunet excepțional de puternic. 

Du-te mobil

Design dintr-o singură piesă ușor de mutat 

Designul compact dintr-o singură bucată, cu mânere pe laterale, vă ajută să luați muzica cu dvs. aproape oriunde, chiar și în aer liber. Deci, ori de câte ori aveți ocazia, luați UA30-ul și organizați o petrecere cu familia și prietenii! 

Fă-ți viața luminoasă

linie albastră strălucitoare 

Linia centrală albastră de LED-uri va face atmosfera din camera ta cu adevărat specială. 

Petrecere fără sfârșit

Aplicația Panasonic MAX Juke 

Cu aplicația Panasonic MAX Juke, tu și prietenii tăi poți reda muzică direct de pe smartphone-ul tău pe UA30. Acceptă redarea și mixarea la cerere. Controlarea volumului și a egalizatorului de pe telefonul smartphone va adăuga un sentiment de libertate reală la ascultarea muzicii. De asemenea, puteți reda muzică de pe dispozitivele de stocare USB prin intermediul funcției Jukebox Request.

*Pentru a instala aplicația Panasonic MAX Juke, este necesar un smartphone cu tehnologie wireless Bluetooth (Android 2.3 sau o versiune ulterioară). 

Aruncă-ți sufletul

Karaoke complet 

UA30 vă permite să vă bucurați de karaoke acasă nu cu una, ci două mufe de microfon. Conectați două microfoane și cântați un duet cu prietenii tăi. Diverse funcții, cum ar fi dezactivarea vocală, tasta de control, controlul temporului, controlul volumului muzicii de fundal și egalizatorul microfonului, vă fac ușor să cântați împreună. În plus, funcția „Echo” creează efecte grozave atunci când cântați karaoke. 

*Funcția de control al tempo-ului poate fi utilizată cu USB.