Elegant și de înaltă calitate

A cumpăra Kenwood ZJG 112 CL înseamnă a cumpăra un ceainic puternic și modern care va arăta excelent în orice interior al bucătăriei. Dispozitivul este fabricat din sticlă Schott Duran premium de înaltă rezistență, care este un material ecologic. Sticla termorezistentă nu va fi deteriorată de temperaturile ridicate și va păstra proprietățile benefice ale apei.

Filtru la scară

Designul dispozitivului Kenwood ZJG112CL oferă un filtru special care reține particulele solzi și nu le permite să intre în ceașcă cu băutura. Filtrul cu plasă este detașabil, astfel încât poate fi spălat sub apă. Ceainicul are o capacitate de 1,7 litri. Acest volum este suficient pentru pregătirea băuturilor pentru o companie mare sau o familie.

Element de încălzire

Ceainicul are un element de încălzire a discului care va dura mult mai mult decât cele în spirală convenționale. Veți fi convins că într-un astfel de fierbător, cântarul se va forma mult mai puțin. Și curățarea elementului de încălzire va deveni mult mai ușoară. Baza pivotantă vă permite să rotiți ceainicul pe suport 360 de grade. Prețul Kingston ZJG112 CL este justificat de calitatea și fiabilitatea dispozitivului.

Funcția ECO pentru încălzirea unei cani

Ceainicul are o putere de 2200 W, ceea ce vă permite să fierbeți apă într-un timp scurt. Datorită absolvirii, care este imprimată pe suprafața ceainicului, puteți fierbe volumul necesar de apă. Scara este prezentată în funcție de numărul de cupe. Funcția ECO este capacitatea de a încălzi apa pentru o singură cană. Acest lucru permite economii semnificative în costurile cu energia.