Tehnologie One Touch



Pregătește băuturile perfecte pentru cafea și lapte la o simplă apăsare de buton. Tehnologia inovatoare One Touch folosește electronice de ultimă generație, intuitive pentru o utilizare ușoară și imediată

Rasnita de cafea reglabila



Rasnitoarele de cafea conice din oțel De'Longhi sunt 100% precise și testate pentru a se asigura că se prepară băutura perfectă pentru cafea. Nivelul de măcinare poate fi reglat manual în funcție de gustul personal și de amestecul de cafea.

Termobloc



Sistemul De'Longhi Thermoblock încălzește rapid apa la temperatura ideală. Acest lucru se realizează numai prin încălzirea apei necesare pentru fiecare băutură.

Sistem tubeless



Sistemul De'Longhi Tubeless minimizează cantitatea de praf de cafea rămasă în râșniță, astfel încât numai cafeaua proaspăt măcinată este utilizată pentru prepararea espresso-ului.

Cicl dublu de preparare




Camera de preparare vă permite să personalizați mai bine aroma cafelei și să preparați două căni de espresso în același timp.

2 sisteme de încălzire autonome



Pregătiți cafea și băuturi din lapte la temperatura ideală datorită celor două sisteme de încălzire independente. Prezența a două sisteme de încălzire separate înseamnă că un cazan este pentru prepararea cafelei și celălalt pentru prepararea aburului de spumă de lapte, ambele funcționând în același timp.


Tehnologia LatteCrema System



Cappuccino modern și toate băuturile din lapte cu tehnologia unică LatteCrema System, care distribuie automat densitatea ideală, cremozitatea ideală și temperatura ideală, iar funcția de curățare integrată asigură o curățare ușoară și fiabilă a tuturor componentelor.


Meniul meu



Intră într-o lume a băuturilor care pot fi personalizate și salvate cu funcția My Menu, care este modalitatea perfectă de a stoca rețetele preferate, cu alegerea gustului și a cantității.


Color LCD cu ecran touchscreen



Explorează interfața intuitivă și funcționalitatea cu un ecran LCD color. Tehnologia ecranului tactil facilitează utilizarea aparatului cât mai ușor posibil.


Sistem Easy Clean



Pentru a asigura o curățenie maximă, recipientul este echipat cu o funcție de curățare integrată: după prepararea băuturii, toate părțile în contact cu laptele sunt clătite cu apă fierbinte și abur. În plus, componentele recipientului pentru lapte pot fi plasate în mașina de spălat vase pentru o curățare mai profundă.


Profilurile utilizatorilor


Personalizați-vă rețetele și gestionați diferite profiluri, fiecare cu alegerea sa de aromă și cantitate.

Aplicația Coffee Link



Aplicația Coffee Link oferă acces la distanță la toate funcțiile mașinii. Este un mod simplu și intuitiv de a crea, personaliza și salva o varietate de rețete, inclusiv ajutor și asistență completă.


CAFEA ESTE DE'LONGHI

VEZI TOATE MODELURILE

Scurtmetraj
cu un ambasador
- exclusiv pentru tine

O poveste despre gust, senzații excepționale și plăcere. Aceasta este o poveste Perfetto în care Brad se bucură de un moment de cafea de la DeLonghi.

Espresso

   Crema potrivita de crema de nuci

   Corp dens, rotunjit

Cheia momentului perfect de cafea

Gust și aromă de cafea proaspătă în casa ta - în orice moment al zilei sau al nopții. Rezultate perfecte într-o ceașcă - de la espresso la latte.

Băuturi din lapte

   Spumă de lapte groasă și delicată 

   Proporții ideale de cafea și lapte


CAFEA ESTE DE'LONGHI

vezi toate modelurile