Protectie perfecta impotriva prafului

Folosind Vitek VT-1886, puteți obține nu numai o curățenie vizibilă, ci și să faceți ca masa de aer din casa dvs. să fie lipsită de alergeni mici. În acest scop, se folosește un concept modern cu aqua filtrare, completat de un filtru HEPA. Pentru iubitorii abordării clasice, există posibilitatea de a cumpăra un recipient standard de curățătorie chimică tradițională. Cu ajutorul unei perii turbo, fac o treabă excelentă de a elimina lâna și părul. Înfășurarea automată a cablului de 5 m vă permite să asamblați rapid aspiratorul și să-l pregătiți pentru depozitare.

Foto 1 Vitek VT-1886
Foto 2 Vitek VT-1886

Detalii ergonomice

Toate lucrurile mărunte sunt perfect gândite în design, care în general formează o imagine ideală a echipamentelor adaptate pentru o utilizare confortabilă. Mânerul are o ramură specială, care face prinderea mai puternică. Puteți selecta intensitatea fluxului de retragere folosind pârghia de pe compartimentul motor, care este rotită la semnele "+" sau "-". Poziția de parcare a echipamentului este asigurată de un suport special pe spatele caroseriei, cu care se andocă peria.

Recipient cu filtru Aqua

Unul dintre punctele culminante ale modelului a fost utilizarea unui filtru acvatic. Utilizarea unui aspirator cu o astfel de piesă este cât se poate de simplă: trebuie să umpleți recipientul de deșeuri cu apă, ținând cont de semnele de volum minim și maxim, apoi așezați recipientul la locul său. Acum, atunci când colectați praful cu un aspirator Vitek VT-1886, nu vă veți face griji că acesta se va usca din recipient și va ajunge în aer - acest efect este imposibil folosind apă.

Foto 3 Vitek VT-1886

Sistem Aquaclean

Pe lângă aquafilter, creatorii dispozitivului au adăugat și un filtru fin HEPA. Împreună au devenit un sistem eficient care lucrează pentru a elimina microparticulele și alergenii. Toate gunoaiele trec prin apă, se udă și persistă. Iar restul, care din anumite motive au mers mai departe, vor fi în cele din urmă filtrate în etapa de trecere prin stratul de purificare fin HEPA. Merită adăugat că un aspirator obișnuit usucă cumva aerul, în timp ce modelele de pe apă, dimpotrivă, funcționează pentru hidratare.

Foto 4 Vitek VT-1886
Foto 5 Vitek VT-1886

Manevrabil si usor

Pentru cei care apreciaza confortul si usurinta in curatare, aspiratorul Vitek VT-1886 va fi instrumentul ideal pentru implementarea lui. Ușoare (doar 5,8 kg), cu un mâner de transport convenabil, cu parcare verticală și orizontală cu posibilitatea de a instala conducta în poziția de parcare - ce mai aveți nevoie? Timpul petrecut cu curățarea va fi productiv și procesul în sine plăcut, astfel încât să simți importanța contribuției tale la viața de familie.

Complet cu perie turbo

Producătorul a adăugat toate accesoriile necesare setului, făcând tehnica extrem de adaptată pentru utilizare pe diferite suprafețe: perie pentru podea/covoare, perie pentru mobilă, duză pentru crăpături, perie mică rotundă și turbo. Acesta din urmă ar trebui să i se acorde o atenție deosebită: având propria sa unitate, colectează părul și lâna de lungime mare cu ajutorul rotației, care va fi atingerea finală a oricărei curățări de înaltă calitate. Un fapt important: s-a arătat bine pe cele mai tenace acoperiri lânoase.

Foto 6 Vitek VT-1886