Curățare superioară

Aspiratorul Vitek VT-8100 a devenit cea mai bună soluție pentru cunoscătorii de curățenie. Este echipat cu un sistem de filtrare dual care foloseste un filtru aqua si HEPA. Puterea maximă de aspirare ajunge la 400 de wați. Prezența unei perii turbo va face mai ușor să faceți față colecției de păr de animale de companie și păr uman. Tubul telescopic și cablul de 5 m oferă raza optimă de lucru. Înfășuratorul automat de cablu simplifică colectarea cablurilor. Prezența unui modul de andocare pentru fixarea țevii a fost un bonus cool.

Foto 1 Vitek VT-8100
Foto 2 Vitek VT-8100

Perie turbo eficientă

O parte importantă a aspiratorului este o perie turbo motorizată. Este echipat cu propria sa antrenare, care rotește rola periei, asigurând astfel o colectare de înaltă calitate a grămadă, lână sau păr. Este mai dificil pentru o perie obișnuită să facă față unor astfel de elemente, așa că instrumentul prezentat a devenit cheia curățării complete chiar și a celor mai dificil de prelucrat acoperiri.

Filtrarea apei

Filtrul de apă al aspiratorului Vitek VT-8100 este conceput pentru a îndeplini cele mai înalte cerințe pentru rezultate de curățare. Este grozav pentru cei care suferă de alergii, deoarece. resturile care intră înăuntru se amestecă imediat cu apă și nu ies. Eliminarea ideală a particulelor, de la nisip sau lână până la praf fin care conține agenți alergeni. Un rezervor de 3,5 litri se umple cu apa, tinand cont de minim si maxim, dupa care se incepe curatarea.

Foto 3 Vitek VT-8100

Victorie asupra prafului

Pentru a obține rezultatul perfect, în care curățenia nu va fi doar vizuală, ci va afecta și calitatea masei de aer - obiectivul inițial al tuturor celor care caută să creeze condiții ideale în casa lor. Filtrul HEPA a devenit un plus la acvafiltrare - tot ceea ce nu a fost eliminat de apă este reținut în această etapă. Alegând peria potrivită din kit, puteți elimina murdăria de pretutindeni - fie că este vorba de covor, mobilier sau locuri îndepărtate de pe rafturi.

Foto 4 Vitek VT-8100
Foto 5 Vitek VT-8100

Pozitie de parcare

Fă-ți curățenia ca să nu te deranjeze nimic. Unul dintre elementele de confort ale Vitek VT-8100 este optiunea de pozitie de parcare: ofera posibilitatea de a atasa tubul cu peria la aspirator, lasand-o in acea pozitie. O manevră foarte comodă care nu necesită să căutați suprafețe pe care trebuie să sprijiniți mânerul.

Set complet

Echipament extins pentru o varietate de sarcini vă stă la dispoziție: peria clasică pentru podea/covor cu buton de apăsare cu peri, perie rotundă mică, perie pentru mobilă, duză pentru crăpături și perie turbo motorizată. Având un astfel de set de accesorii, cu siguranță nu vei fi obligat să înnebunești încercând să ajungi în zonele cele mai îndepărtate de sub canapea sau între pernele de mobilă – curățarea va fi confortabilă și eficientă.

Foto 6 Vitek VT-8100