DESIGN ELEGANT


Încălzitorul de convecție DeLonghi HSX 3320 FTS a fost creat pentru cei care apreciază nu numai caracteristicile sale tehnice, ci și un aspect neobișnuit în tehnologie. Acest încălzitor este creat într-un design simplu, dar sofisticat, Slim Style. Este suficient de compact, corpul său alb ca zăpada are o lățime de 9 cm, deci nu vă va fi dificil să găsiți un loc potrivit pentru el în cameră. Și dacă nu intenționați să îl mutați constant dintr-o cameră în alta, îl puteți monta pe perete. Kitul include suporturi speciale în aceste scopuri. A cumpăra HSX 3320FTS înseamnă să oferi confort familiei tale în sezonul rece.

SELECȚIA PUTERII


Acest model îndeplinește toate standardele necesare și este certificat de Institutul de testare și certificare VDE. Încălzitorul este capabil să încălzească rapid și eficient o cameră de până la 60 de metri cubi la o temperatură confortabilă. m. Termostatul de cameră vă va permite să selectați și să mențineți automat temperatura dorită. Există 3 niveluri de putere: maxim 2000 W, minim 800 W și mediu 1200 W. Există un cronometru pentru 24 de ore, ceea ce face ca utilizarea dispozitivului să fie foarte convenabilă. Există un ventilator pe peretele lateral al încălzitorului, care este responsabil pentru distribuția rapidă și uniformă a aerului încălzit în cameră, chiar chiar deasupra podelei.

CONTROL UȘOR


Dispozitivul este ușor de utilizat, controlul nu vă va cauza dificultăți. Pe panoul lateral al acestui model există comutatoare cu ajutorul cărora puteți seta puterea, temperatura și timpul. Veți găsi, de asemenea, un mâner mic acolo, de care veți avea nevoie atunci când mutați instrumentul. Încălzitorul este echipat cu protecție împotriva înghețului și supraîncălzirii și este izolat dublu. Dacă îl răsturneți din greșeală, se declanșează TOS - un sistem de închidere automată de protecție în caz de răsturnare sau cădere. Prețul DeLonghi HSX3320 FTS este destul de rezonabil și accesibil.