MK540 ADVANCED

Simplitate și tehnologie modernă.

RECUNOAȘTERE LA PRIMA VEDERE. SIMPLICITATE ȘI TEHNOLOGII MODERNE.

MK540 Advanced este un kit de tastatură și mouse fără fir într-un factor familiar, conceput pentru precizie, comoditate și fiabilitate. O tastatură full-size cu o formă, dimensiune și răspuns de tastă recunoscute, plus un mouse simetric ergonomic care se potrivește perfect în ambele mâini.

KIT PLUG-AND-PLAY FĂRĂ FĂRĂ

Conectați cu ușurință tastatura și mouse-ul cu un receptor USB miniatural Logitech Unifying ™. Veți obține o conexiune wireless sigură, criptată pe o rază de până la 10 metri, practic fără întârzieri sau întreruperi.

SOARECE ERGONOMIC CONVENIENT

Acest mouse fără fir ergonomic, cu mânere laterale din cauciuc moale, este confortabil de ținut atât în ​​mâinile drepte, cât și în mâinile stângi, iar cu urmărirea cursorului îmbunătățită și controale precise, aveți totul sub control.

PRODUCTIVITATEA SFATULUI DEGETULUI

Tastele funcționale convenabile și utile oferă acces direct la multimedia, calculator și verificarea nivelului bateriei. Tastele funcționale preconfigurate pot fi personalizate în continuare în software-ul Logitech Options pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

FIABILITATE ȘI FĂRĂ PROBLEME

Tastatura poate dura până la 36 de luni cu un set de baterii, iar mouse-ul până la 18 luni. Tastatura este protejată împotriva scurgerilor de lichide (până la 60 ml), iar simbolurile rezistente la uzură de pe taste își vor păstra aspectul original mult timp.