SET DE CONFORT 
WIRELESS MK345: TASTĂ ȘI MOUSE

Combo wireless confortabil, cu suport pentru palmă

COMBINAȚIE FĂRĂ FIR, CONFORT ÎNCREAT

Faceți cunoștință cu un combo wireless de dimensiuni complete, cu un confort sporit și o durată de viață extrem de lungă a bateriei, care durează luni de zile. Un mouse curbat, conturat conceput pentru mâna dreaptă, asociat cu o tastatură full-size cu suport de palmă inclus vă asigură că puteți face aproape orice sarcină și să vă simțiți confortabil pe tot parcursul zilei.

MĂRIME COMPLETĂ, CONFORT EXTRA

Tastați confortabil și liniștit pe tastatura familiară de dimensiuni mari, cu suport de palmă mare, înălțime reglabilă a tastaturii și taste ușoare, precum sunet, volum și redare. Tastatura numerică este perfectă pentru introducerea datelor, calcul și navigare, astfel încât să puteți face mai multă muncă - acasă sau la serviciu.

MOUSE PENTRU CONFORTUL TUTURII ZILEI

Mouse-ul conturat cu mâna dreaptă vă permite să călătoriți pe tot parcursul zilei confortabil cu o aderență curbată care vă înfășoară în mod natural mâna. Controlul neted al cursorului și derularea precisă linie cu linie fac navigarea și mai convenabilă.

WIRELESS

Funcționare fără fir până la 10 metri, conexiune fiabilă a receptorului USB de 2,4 GHz, practic fără întârziere sau întreruperi. Mouse-ul wireless și tastatura elimină aglomerația cablurilor și facilitează schimbarea setării sau a locației în orice moment.

CREATĂ PENTRU A MUNCA LUNG

Tastatura are un design rezistent la scurgeri, taste durabile și picioare înclinabile durabile cu înălțime reglabilă. Durata de viață a tastaturii de 36 de luni și durata de viață a bateriei de 18 luni a mouse-ului - împreună cu întrerupătoarele de pornire / oprire - înseamnă că puteți merge luni întregi fără a fi nevoie să schimbați bateriile.

FIABIL ȘI DURABIL

Fiecare produs Logitech este construit la aceleași standarde ridicate de calitate și fiabilitate care au făcut din Logitech liderul mondial în șoareci și tastaturi.