MOUSE WIRELESS M310

Lungime completă, cu laturi confortabile din cauciuc

Libertate wireless!

Faceți cunoștință cu M310, un mouse wireless de dimensiuni complete conceput pentru ore de confort și navigare ușoară. Cu o baterie de lungă durată, o compatibilitate largă și o simplitate plug-and-play, este nevoie de doar câteva secunde pentru ao configura pentru luni de utilizare fiabilă.

Potriviți pentru confortul de toată ziua

Forma sculptată cu mânere din cauciuc urmează curba naturală a brațului, astfel încât să puteți fi productiv mai mult timp, fie la birou, fie acasă. Designul său reversibil îl face excelent atât pentru dreapta, cât și pentru stângaci.
Adăugați acest mouse la laptop pentru o personalizare mai ergonomică decât cu touchpad-ul integrat.

NAVIGAȚIE UȘOARĂ

Navigare mai ușoară datorită defilării precise linie cu linie. Senzorul optic asigură controlul cursorului neted și precis pe aproape orice suprafață. Aceasta înseamnă mișcări precise ale mouse-ului fără clicuri enervante deranjate.

CALITATE PE CARE VĂ POTEȚI MIZA

Fabricat la aceleași standarde de înaltă calitate care au făcut din Logitech liderul mondial în șoareci și tastaturi. Durabil și fiabil, M310 durează, de asemenea, până la 18 luni, fără a schimba bateriile, datorită unui comutator de pornire / oprire și a modului de repaus automat cu economie de energie. ..

Conectați și utilizați imediat.

M310 este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare - Windows®, macOS®, Linux® și este, de asemenea, certificat pentru a funcționa cu Chromebook ™. Conectați doar receptorul USB la computer sau laptop și funcționează în câteva secunde. Receptorul oferă, de asemenea, o conexiune puternică și fiabilă până la 10 metri distanță.