Samsung VS60K6051KWEV

Aspirator Samsung PowerStick VS60K6051KW/EV

Motorul puternic de 170 W oferă o putere de aspirare de 3 ori mai mare decât modelele convenționale. Datorită acestui lucru, aspiratorul colectează eficient praful, resturile și părul. Bateriile de mare capacitate vă permit să utilizați aspiratorul timp de până la 60 de minute fără a fi reîncărcat. Și vă puteți curăța cu ușurință casa în acest timp.

Curățare ușoară

Tehnologia EZClean vă permite să îndepărtați ușor și igienic resturile din coșul de gunoi. Pur și simplu apăsați maneta și goliți conținutul într-un sac de gunoi. Peria EZClean curăță dintr-o singură mișcare.

Samsung VS60K6051KWEV

Manevrabilitate ridicată, mișcare confortabilă

Designul ergonomic facilitează mutarea aspiratorului în timpul curățării. Peria pivotantă la 180 de grade ridică praful rapid și eficient în colțuri și în jurul mobilierului, în timp ce roțile mari asigură că acesta se mișcă fără probleme și constant prin casă, cu un efort minim.

Samsung VS60K6051KWEV
Samsung VS60K6051KWEV

Design 2 în 1

Ca aspirator vertical, este o alegere excelentă pentru curățarea podelei și, prin separarea corpului principal, obțineți un instrument la îndemână pentru curățarea locurilor greu accesibile.

Baterie de mare capacitate usor detasabila

Bateria litiu-ion de 21,6 volți asigură funcționarea îndelungată și puternică a aspiratorului. Cu o singură mișcare, puteți înlocui bateria și puteți continua curățarea.

Samsung VS60K6051KWEV
Samsung VS60K6051KWEV

Depozitați vertical oriunde

Designul convenabil al aspiratorului vă permite să-l lăsați într-o poziție verticală fără a folosi suporturi sau a vă sprijini pe perete. Iar daca vrei sa faci o pauza de la curatenie, poti lasa aspiratorul in picioare oriunde si va ramane in acea pozitie pana te intorci.

Filtru lavabil usor de curatat

Filtrul din burete durabil, lavabil, este ușor de clătit sub jet de apă. Astfel veți asigura cea mai bună performanță a aspiratorului dvs. Un filtru curat vă permite să mențineți puterea maximă de aspirație și o îndepărtare completă a resturilor.

Samsung VS60K6051KWEV
Samsung VS60K6051KWEV

Manevrabil si usor de depozitat

Designul subțire și ușor al aspiratorului facilitează mutarea aspiratorului în timpul curățării. În plus, este convenabil de depozitat deoarece ocupă puțin spațiu. Aspiratorul cântărește doar 2,7 kg și nu necesită nici un efort pentru a vă deplasa prin casă în timpul curățării. Corpul subțire al aspiratorului vă permite să îl plasați pentru depozitare chiar și într-un spațiu limitat.