Samsung RT38K5400S9

Frigiderul Samsung RT38K5400S9 are un volum mare și un interior organizat eficient pentru a păstra o mare varietate de alimente proaspete care necesită condiții diferite de depozitare. Sistemul inovator Twin Cooling și ventilația Multiflow asigură umiditate și temperatură optime în interiorul camerei. Designul elegant permite frigiderului să se potrivească cu ușurință în interiorul bucătăriei.

Fotografie 1 Samsung RT38K5400S9

Sistem avansat de răcire dublu

Sistemul de răcire cu două circuite Twin Cooling și ventilația cu flux multiplu asigură o mișcare uniformă a aerului în interiorul camerei, datorită căreia produsele de pe rafturi sunt răcite rapid și uniform și depozitate la o temperatură și umiditate constante. Sistemul acceptă controlul independent al compartimentelor congelator și frigider și are un circuit de refrigerare separat pentru fiecare compartiment. Acest lucru vă permite să creați condiții unice în fiecare cameră și să le modificați cu ușurință în setări.

Foto 2 Samsung RT38K5400S9

Răcire și congelare rapidă

Răcirea rapidă pentru compartimentul frigider și congelarea rapidă pentru congelator vă permit să scurtați timpul de răcire/congelare prin suflarea de aer rece în compartiment.

Foto 3 Samsung RT38K5400S9
Foto 4 Samsung RT38K5400S9

Transformare simplă

Profitați la maximum de frigiderul dvs. Samsung RT38K5400S9. Datorită sistemelor de camere independente, puteți, de exemplu, să transformați compartimentul congelator superior într-un compartiment frigider pentru a câștiga spațiu suplimentar de depozitare.

Fiabilitatea și economia compresorului inverter

Samsung RL4353RBASL este echipat cu un compresor inverter de ultimă generație care optimizează consumul de energie și asigură menținerea exactă a parametrilor de funcționare setați în interiorul camerelor. Tehnologia Digital Inverter adaptează funcționarea compresorului la condițiile de funcționare pentru a crește eficiența energetică a echipamentului.

Foto 5 Samsung RT38K5400S9