Putere ridicată constant. Management convenabil


vc18m31c0hg

Noul aspirator Samsung este soluții de marcă, un motor puternic și un design ergonomic care asigură curățenia totală în casă. Designul avansat al turbinei asigură menținerea puterii maxime chiar și atunci când colectorul de praf este plin. Containerul spațios vă permite să îl goliți mai rar, economisind timp. Mânerul confortabil și lung este echipat cu un panou de control - puteți porni instantaneu dispozitivul și puteți regla puterea din mers. Samsung se referă la inovații care fac curățarea mai ușoară și rezultate mai bune.


Putere constant mare


vc18m31c0hg

Turbina îmbunătățită Anti-Tangle menține puterea maximă de aspirație chiar și în timpul utilizării lungi și intensive. Datorită designului unic, toate resturile mari, cum ar fi lâna și părul, nu se înfășoară în jurul filtrului, ci se așează în recipient. Filtrul ramane curat iar puterea aparatului ramane la un nivel ridicat de 2 ori mai mult decat in generatiile anterioare de aspiratoare.


Telecomandă


vc18m31c0hg

Dezvoltatorii au revizuit semnificativ controalele și au implementat un sistem de la distanță care oferă cel mai confortabil control. Pe mânerul dispozitivului există un mic panou care vă permite să reglați puterea, să porniți și să opriți dispozitivul fără să vă aplecați asupra acestuia. Acum puteți controla puterea de aspirare în timpul curățării fără a opri aspiratorul în prealabil. Curățarea va deveni mai rapidă și mai ușoară cu noul model Samsung.


Incapator pentru 2 litri


vc18m31c0hg

Datorită recipientului de praf de 2L, nu va trebui să petreceți mult timp îngrijind dispozitivul în sine. Printr-un capac transparent mare, puteți urmări oricând gradul de umplere al recipientului de praf. Pur și simplu scoateți recipientul și goliți tot gunoiul în găleată. Nu aveți nevoie de pungi de schimb și curățare lungă - câteva minute, iar aspiratorul este gata să funcționeze din nou.


Puternic și eficient


vc18m31c0hg

Motorul de 1800 W vă va ajuta să obțineți un rezultat de curățare impecabil pe orice podea. Designul unic al turbinei și al motorului va oferi o putere mare de aspirare - 380 wați. Dispozitivul poate face față cu ușurință la îndepărtarea celor mai mici particule de praf, resturi mari, păr și păr de animale. Experimentați curățenia perfectă în casa dvs. în câteva minute cu noul aspirator Samsung.