Sistem DualCare: setările perfecte pentru bunurile dumneavoastră

Sistemul DualCare ajustează automat ciclul în funcție de tipul de material și greutatea încărcăturii. Hainele sunt întotdeauna păstrate la temperatura potrivită și mișcări optime ale tamburului. Spălarea și uscarea ca un proces unic, bine stabilit. Fiecare articol își va păstra aspectul, forma și calitatea pentru o lungă perioadă de timp.

SteamCare va reîmprospăta materialul

Programul SteamCare reface hainele cu abur, reducând ridurile și minimizând nevoia de călcat. Datorită acestui fapt, hainele își păstrează forma și textura mai mult timp. În plus, sistemul FreshScent va împrospăta țesătura între spălări cu parfum și abur aplicat ușor.

SensiCare - îngrijire individuală în mai puțin timp

Sistemul SensiCare cântărește fiecare încărcătură de rufe și ajustează ciclul pentru a selecta cu precizie durata de spălare. Acest lucru evită spălarea excesivă și ajută lucrurile să-și păstreze aspectul și forma.

Poate fi purtat într-o oră

Programul Non-Stop de 60 de minute este un ciclu de spălare și uscare excepțional de rapid și eficient pentru încărcături mici în doar o oră. Rezultat? Spălarea și îngrijirea hainelor fără probleme și la timp.

Comoditatea unui singur ciclu de spălare + uscare

Elementul de încălzire monolitic „ARICI” vă permite să obțineți cea mai rapidă și mai silențioasă încălzire. Elementul de incalzire atinge temperatura de functionare cu 20% mai repede si are o dimensiune super-compacte datorita suprafetei marite de transfer de caldura.
Căldura moale și confortabilă se obține prin reducerea temperaturii elementului de încălzire și a corpului cu 15%. Durata de viață a elementului de încălzire HEDGEHOG este de 25 de ani.