Catalytic cleaning

Ați ajuns să vă spălați cuptorul? Avem o cale de ieșire! Cuptoarele Hansa au panouri catalitice poroase pe pereții laterali și din spate. Textura poroasă descompune particulele de murdărie și grăsime. Pentru a curăța panourile, porniți cuptorul la 250 ⁰C timp de o oră. Aceasta înseamnă că curățarea este o plăcere, fără nimic altceva decât confort.

Cool front (3 geamuri)

Cu siguranţă v-aţi ars mâinile accidental atingând uşa fierbinte a cuptorului. Acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optaţi să vă dotaţi bucătăria cu un cuptor Hansa. Uşa cuptorului este dotată cu 3 geamuri – geamul interior reflectă căldura, prevenind încălzirea excesivă a geamului exterior. Garantează siguranţa în bucătărie a tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

Interval de temperaturi

Un ghid universal pentru prepararea alimentelor este de nepreţuit. De aceea, vă punem la dispoziţie o gamă vastă de temperaturi care asigură versatilitate la preparare şi care vă permit să gătiţi rapid alimentele. Temperatura de 30 ⁰C este ideală pentru dospirea aluaturilor cu drojdie. Temperaturile cuprinse între 40 - 50 ⁰C sunt perfecte pentru decongelarea cărnii. La 200 ⁰C, puteţi coace rapid foietaje, iar la 280 ⁰C, puteţi prepara rapid pizza dumneavoastră preferată. Bucuraţi-vă de confort!

Butoane iluminate

Îți pasă de bucătăria ta și vrei să fie amenajată elegant și funcțional. Atunci butoanele iluminate push-pull se vor potrivi perfect cu viziunea dvs. despre o bucătărie ideală. Iluminarea lor roșie se aprinde automat atunci când mutați butoanele, astfel încât să puteți seta cu ușurință valoarea dorită, chiar și cu iluminare redusă.

Preîncălzire în 4 minute

Sunteţi în permanenţă pe fugă şi nu aveţi timp pentru nimic? Această funcţie preîncălzeşte rapid cuptorul la temperatura dorită. Prin activarea rezistenţei circulare şi a celei din partea inferioară sau a supergrillului şi ventilatorului, puteţi utiliza puterea completă a cuptorului pentru a-l încălzi rapid. Cuptorul poate fi pornit cu puţin timp înainte de a introduce alimentele în interiorul său, asigurându-vă astfel că preparatele vor fi gata la timp!

Decongelare

Această funcţie este ideală pentru decongelarea unei varietăţi mari de alimente, inclusiv: carne, peşte, pâine şi prăjituri. Datorită acestei funcţii utile, nu veţi mai uita niciodată să decongelaţi preparatele pentru cină.

Rotiserie

Cine nu se bucură de mese delicioase crocante? Cu funcția rotisor electric, le puteți pregăti oricând doriți. Rotiseria asigură masa la grătar uniform, ceea ce o face să se rumenească delicios pe toate părțile. Lins degetele bine!

Închidere și deschidere ușoară

Cu această soluție, deschiderea bruscă a ușii cuptorului sau închiderea acestuia nu mai este o problemă! Balamalele sunt echipate cu tije speciale care fac ca ușile să încetinească automat înainte de a fi complet deschise sau închise. Soft Close & Open înseamnă confort și siguranță pentru bucătăria dvs.