Complex de purificare a aerului PANASONIC F-VXK90R

Sistemul de control al climatizării PANASONIC F-VXK90R include toate tipurile cele mai necesare și eficiente de purificare a aerului. Dezinfectarea, filtrarea, eliminarea mirosurilor, umidificarea - toate acestea vor fi asigurate de aparat fără instalare specială într-un apartament, casă sau birou. Aerul curat și sănătos este o garanție a bunăstării utilizatorului.

EFICIENT ÎN CAMERE MARI

Datorită motorului său puternic cu invertor, F-VXK90R asigură în mod eficient un climat de înaltă calitate în încăperi spațioase de până la 66 de metri pătrați. Iar senzorii speciali care scanează nivelul de poluare a aerului vor preveni consumul inutil de energie prin ajustarea intensității aparatului la nivelul de poluare și uscăciune a aerului. Complexul va controla singur puterea de ieșire.

CONTROLUL UMIDITĂȚII ȘI AL CURĂȚENIEI

Sistemul de climatizare F-VXK90R este dotat cu indicatoare cu coduri de culoare care arată calitatea aerului. Atunci când panoul purificatorului luminează în roșu, aerul din încăpere este murdar și uscat; violet indică un aer normal sau mediu; iar albastru indică un aer curat și umidificat în mod optim. Modul de curățare și umidificare propriu-zis poate fi setat să funcționeze automat sau forțat.

SISTEM DE SECURITATE: CĂDEREA ȘI PROTECȚIA COPIILOR

Umidificatorul și purificatorul PANASONIC F-VXK90R nu necesită nicio instalare specială. Pentru funcționare, este suficient să îl instalați pe podea în orice loc convenabil, astfel încât spațiul din jurul dispozitivului să fie deschis. Din acest motiv, sistemul de control al climatizării are un senzor care îl oprește atunci când este scăpat sau răsturnat și există, de asemenea, o "blocare pentru copii".

GRADE DE PURIFICARE A AERULUI

Sistemul de climatizare PANASONIC F-VXK90R are cinci pași pentru a controla climatul din apartament:

1) Prefiltrul - îndepărtează contaminanții grosieri de praf;
2) Filtru HEPA + extracte de ceai verde - distruge 99,9% din particulele fine de praf, bacteriile, mucegaiul și alergenii;
3) Filtru cu cărbune - neutralizează mirosurile neplăcute și alte substanțe din aer;
4) Filtru de apă;
5) NANOE - o unitate care generează particule încărcate de radicali OH care purifică aerul la nivel biologic, distrug bacteriile și virușii din încăpere.

PROGRAMUL DE CONTROL AL LUCRĂRILOR ECONAVI

Senzori speciali, patentați de PANASONIC, monitorizează în mod inteligent comportamentul uman și activitatea din încăpere și ajustează sistemul pentru a se asigura că curățarea este cât mai eficientă și, în același timp, optimă din punct de vedere al consumului de energie. Modul ECONAVI economisește până la 30% din energia electrică.

UMIDIFICATOR - PANASONIC F-VXK90R

Complexul are un rezervor de apă. Acesta este utilizat pentru operațiunea de umidificare cu drepturi depline. Dacă rezervorul de apă este gol, F-VXK90R va funcționa doar în modul de curățare. Intensitatea umidificării este direct proporțională cu puterea sistemului în modul de curățare.